«Να σκοράρουμε και στα δύο παιχνίδια»

18:43 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ για να «κλείσουν» με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους στο Champions League και να βρεθούν στους ισχυρούς του Europa League.

Στην συνέχεια, ο διεθνής ποδοσφαιριστής απάντησε στις ερωτήσεις

για:

Το αν η παρουσία του κόσμου μπορεί να δώσει έξτρα κίνητρο για τον αγώνα με την Άρσεναλ: «Είναι ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Άρσεναλ. Μπορεί να μην είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλουμε να το χαρούμε και να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ με εννέα πόντους: «Δεν είναι ότι καλύτερο. Είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο. Όλες οι ομάδες ήταν ανταγωνιστικές. Θεωρώ ότι πληρώσαμε το πρώτο παιχνίδι του ομίλου με τη Σάλκε».

Τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Έχουμε βελτιωθεί. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες με Πλατανιά και Πανθρακικό. Μπορούμε να βελτιωθούμε. Η ομάδα δουλεύει για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στα δύο τελευταία δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε. Εμείς θέλουμε να σκοράρουμε όσο το δυνατόν μπορούμε στα επόμενα δύο ματς και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Το αν ο Ολυμπιακός άξιζε την 3η θέση του ομίλου: «Αξίζαμε την τρίτη θέση. Κάναμε δύο μεγάλες νίκες απέναντι στην Μονπελιέ, την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Δεν μας προβληματίζει. Εμείς κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε στην άκρη του μυαλού μας και το ντέρμπι. Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε πέντε μέρες να σκεφτούμε το ντέρμπι της Κυριακής».

Keywords
Τυχαία Θέματα