«Δύο νίκες αυτή την εβδομάδα και Europa League»

18:04 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν τίθεται θέμα επιλογής ανάμεσα σε Αρσεναλ και Παναθηναϊκό για τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι στόχος των ερυθρολεύκων είναι να φτάσει σε δύο τρίποντα και έθεσε ως στόχο στο Europa League τη διεκδίκηση του τίτλου...«Μία ομάδα σαν κι εμάς που μετέχει σε 3 διοργανώσεις και πάει πάντα για

τη νίκη, είναι δύσκολο να χρησιμοποιεί μόνο 11 παίκτες. Στη δεύτερη ερώτηση, τα δύο παιχνίδια δεν έχουν σχέση το ένα με άλλο. Πάντως, αν ήταν να διαλέξουμε θα θέλαμε τη νίκη την Κυριακή, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για δύο νίκες μέσα στην εβδομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα: «Στο πρώτο σχέλος έχουμε πει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο 11 παίκτες. Έχουμε πολλές λύσεις και αυτό είναι που μας κάνει μεγάλη ομάδα...».

Ο Ζαρντίμ ξεκαθάρισε ότι η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Europa League αποτελεί επιτυχία και τόνισε ότι στόχος των ερυθρολεύκων είναι ακόμα και η διεκδίκηση του τίτλου: «Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες που συνεχίζουν και από το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θέλουμε να περάσουμε την φάση των "32" και την φάση των "16" και μετά να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Ακόμα, ξεκαθάρισε ότι η νίκη φέρνει τον Ολυμπιακό στο γκρουπ των ισχυρών του Europa, ενόψει της κλήρωσης, γεγονός που αποτελεί σαφέστατα ένα ιδιαίτερο κίνητρο για τον ίδιο και τους παίκτες του: «Το να παίζεις αυτό το παιχνίδι με τον Ολυτμπιακό είναι από μόνο του ένα κίνητρο. Αν κερδίσουμε θα πάμε στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση και αν θέλουμε να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο».

Στην συνέχεια, μίλησε και για το περσινό παιχνίδι με την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1: "Δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις με την περσινή ομάδα, μια και λείπουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να πετύχουμε μία νίκη ανάλογη με την περσινή".

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Τοροσίδη στα αριστερά, ελέω της απουσίας του Χολέμπας και αν ο Ντιακιτέ θα αγωνιστεί στα δεξιά, τόνισε: "Αυτές είναι λύσεις, αλλά το σημαντικό είναι πως δεν έχουμε άλλα προβλήματα", ενώ τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, απάντησε: "Αυτό που θα μας προβλημάτιζε είναι να μην δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Είναι ωραίο που μπορούμε να δημιουργούμε και είμαι χαρούμενος. Θα ήμουν δυσαρεστημένος αν δεν κάναμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα