Νέα ανακοίνωση από Παναχαϊκή

20:13 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Νέες μηνύσεις προανήγγειλε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα υποβάλει μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας Πελοπόννησος και του αρμόδιου δημοσιογράφου που συνεργάζεται συνεχώς με τον Πέτρο Σταθάκη, δημοσιοποιώντας τις ψευδές και συκοφαντικές ανακοινώσεις του.

Η νέα συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου έγινε χτες, όταν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και η συγκεκριμένη εφημερίδα μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν

αναστάτωση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δημοσιοποίησαν το ψεύτικο γεγονός ότι, όταν η ΠΑΕ Παναχαϊκή τον Ιούλιο του 2010 απέκτησε τον Γιάννη Κοιλιάρα, είχε πλαστή ενημερότητα.

Είναι τόση δε η ανοησία και η ανεπάρκεια των συγκεκριμένων ανθρώπων που ενώ έχουν την δυνατότητα μέσω του συστήματος TAXISNET να γνωρίζουν μέσα σε δευτερόλεπτα, αν η φορολογική ενημερότητα που χρησιμοποίησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή το 2010 ήταν πλαστή, προτιμούν να διαπράξουν ποινικά αδικήματα και να πληρώσουν αποζημιώσεις αντί να πράξουν τα αυτονόητα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προειδοποιεί ότι από εδώ και στο εξής θα απαντά μέσω της δικαιοσύνης και πλέον ότι παράνομο κάνει ο κάθε ένας θα το πληρώνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα