Κορυφή για Γαλλία

23:45 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 9οςΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΑΛΛΙΑ- ΓΕΩΡΓΙΑ: 3-1
Γήπεδο: Σταντ ντε Φρανς

Πρωτιά από το πουθενά για τη Γαλλία, που επικράτησε με 3-1 της Γεωργίας κι εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Ισπανίας με τη Φινλανδία.

Η Γαλλία πίεσε σε όλο το πρώτο μέρος και κατάφερε

να ανοίξει το σκορ στο 45_1' με τον Ζιρού.

Οι «τρικολόρ» πίεσαν και στην επανάληψη και έκαναν το 2-0 με τον Βαλμπουενά στο 47', ενώ στο 61' ο Ριμπερί έκανε το 3-0. η Γεωργία απλά μείωσε με τον Κομπακίντζε στο 71ο λεπτό.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ζαλέ, Σακό, Κλισί, Βαράν, Ριμπερί (78' Μενέζ), Ματουϊντί (81' Σισοκό), Βαλμπουενά (66' Ρεμί), Πογκμπά, Μπενζεμά, Ζιρού.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λόρια, Κιζανισβίλι, Αμισουλασβίλι, Κβιρκβέλια, Κάσια, Λομπζανίντζε, Κομπακίντζε, Νταουσβίλι, Ταργκαμπάντζε (84' Γκελασβίλι), Ανανίντζε (46' Κένια), Βατσάντζε (Ντβαλισβίλι).

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Μολινόν

Η Ισπανία προβληματίζει... Οι Ίβηρες κόλλησαν στο 1-1 με τη Φινλανδία και η Γαλλία πέρασε μόνη πρώτη.

Στο 19ο λεπτό το σουτ του Σεσκ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 28' την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Καθόρλα. Η Ισπανία είχε ακόμη μια καλή φάση στο πρώτο μέρος, καθώς στο 39' ο Μάενπαα, είπε όχι σε σουτ του Ινιέστα.

Οι Ίβηρες μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 49ο λεπτό με την κεφαλιά του Ράμος, αλλά στο 78ο λεπτό ο Πούκι έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα η Ισπανία πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Βαλντές, Ράμος, Αρμπελόα, Πικέ, Άλμπα, Σεσκ (75' Μάτα), Ινιέστα, Σίλβα, Καθόρλα (46' Πέδρο), Μπούσκετς, Βίγια (65' Νεγρέδο)

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μαένπαα, Αρκίβουο, Ραϊτάλα, Μοϊσάντερ, Τόιβιο, Ταΐνιο (68' Σπαρβ), Ερεμένκο, Χαμαλάινεν, Χετεμέι, Ρινγκ, Πούκι (90+2' Χάλστε).

Keywords
Τυχαία Θέματα