Πήρε το ντέρμπι η Σίτι!

23:52 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ετιχάντ

Τεράστια νίκη πήρε η Σίτι η οποία αν και βρέθηκε να χάνει απο την Τσέλσι, τελικά γύρισε «τούμπα» την κατάσταση και πήρε το «τρίποντο» (2-1). Οι «Πολίτες» έτσι παραμένουν στο -1 απο την Γιουνάιτεντ, η οποία φιγουράρει στην κορυφή...

Μοιρασμένο το ματς στο πρώτο μέρος με λίγες καλές φάσεις. Στο 7'

οι «Πολίτες» είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Σίλβα, ενώ 3 λεπτά μετά οι «Μπλε» απάντησαν με τον Μάτα ο οποίος πλάσαρε άουτ. Η μοναδική κλασική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 29' όταν ο Μπαλοτέλι έφυγε μόνος του με τον Τσεχ, αλλά έστειλε με σουτ την μπάλα άουτ. Φουριόζα μπήκε στην επανάληψη η ομάδα του Μαντσίνι που στο ξεκίνημα είχε μια καλή φάση με τον Σίλβα. Αυτή που σκόραρε πάντως ήταν η Τσέλσι στο 62' όταν έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Γκάρι Κάχιλ, εκείνος σούταρε και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ. Στο 67' ο Κλισί σούταρε αλλά ο Τσεχ του είπε όχι, ενώ δέκα λεπτά μετά η Σίτι κέρδισε πέναλτι για χέρι του Εσιέν. Ο Αγκουέρο απο τα 11 βήματα νίκησε τον Τσεχ και έγραψε το 1-1. Η Σίτι κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς όταν στο 86' Νασρί-Τέβες άλλαξαν όμορφα την μπάλα και ο Γάλλος με όμορφο πλασέ έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κ. Τουρέ, Ρίτσαρντς, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Γ. Τουρέ, Ντε Γιόνγκ (66'Τέβες), Σίλβα (76' Τζέκο) , Νασρί, Αγουέρο, Μπαλοτέλι (45' Μπάρι).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς (20' Μποσίνγκουα), Κέιχιλ, Λουίζ, Κόουλ, Μίκελ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μεϊρέλες (58' Εσιέν), Μάτα, Τόρες (73' Ντρογκμπά)

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΤΟΟΥΚ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γουάιτ Χαρτ Λέιν

«Γκέλα» για την Τότεναμ που έμεινε στο 1-1 με την Στόουκ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και «πέταξε» δύο βαθμούς. Πλέον τα «Σπιρούνια» είναι στους 44 πόντους και στην 4η θέση. Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο μέρος χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι, είχαν δύο τρεις καλές φάσεις με τον Φαν Ντερ Φάαρτ, τον Μπέιλ και τον Λουίς Σαχά, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Μια απο τα ίδια η εικόνα του αγώνα και στην επανάληψη. Μάλιστα στο 63' η Στόουκ «άγγιξε» το γκολ αλλά ο Φρίντελ είπε όχι στον Βάλτερς. Στο 75' ο Ζερόμ κατάφερε να νικήσει τον Φρίντελ και έκανε το 0-1. Στο 93' η Τότεναμ «έκλειψε» τον βαθμό με το γκολ του Φαν Ντερ Φάαρτ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Καμπούλ, Κινγκ (83' Νέλσεν), Ασού-Εκοτό, Γουόκερ, Φαν ντερ Φάαρτ, Κράνιτσαρ (45' Ντεφόε), Μόντριτς, Πάρκερ, Μπέιλ, Σαχά (73' Ντος Σάντος)

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Χουτ, Γουίλκινσον, Σόουκρος, Πέναντ, Ντιαό (26' Γουίλαν), Παλάσιος (57' Γουάιτχεντ), Γουίλσον, Κράουτς, Γουόλτερς, Ζερόμ (83' Ντελάπ)

Keywords
Τυχαία Θέματα