Νέος... Πανιώνιος

19:22 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σελίδα... γυρίζει ο Νέος Πανιώνιος αφού απέσπασε πιο εύκολα απ' ότι περίμενε το "τρίποντο" από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με σκορ 2-0 ενώ είχαν και ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν ούτε στιγμή να απειλήσουν την εστία του Σιδεράκη αφού τα σουτ τους δεν έβρισκαν εστία.

ΤΟ ΜΑΤΣ
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αρκετά ενδιαφέρον ήταν το πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο τέρμα και να μη λειτουργούν

καθ' όλα αμυντικά. Ο Νέος Πανιώνιος ήταν εκείνος που είχε τον έλεγχο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ωστόσο δεν κατάφερε να τον αξιοποιήσει.

Ο Αστέρας άρχισε να ανεβάζει ρυθμό στο επιθετικό κομμάτι με πρωταγωνιστή τον Μπρέσκα από τον οποίο ξεκινούσαν οι περισσότερες προσπάθειες. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίωρο.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Νέος Πανιώνιο κατάφερε να ανοίξει το σκορ, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε φάση στο ματς για 15 λεπτά. Ο Πετκάκης έκανε την σέντρα και ο Κολοβός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Άσχημη λειτουργία της άμυνας των Αρκάδων οι οποίοι μάρκαραν με τα... μάτια τον νεαρό μέσο.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Αστέρας προσπάθησε με την αρχή του δευτέρου μέρους να ισοφαρίσει αλλά τα σουτ των Τσαμπούρη (51') και Ράγιος (56') πέρασαν άουτ και δεν απείλησαν την εστία του Σιδεράκη. Οι Αρκάδες δημιούργησαν δύο ευκαιρίες την ώρα που ο Νέος Πανιώνιος απλώς περίμενε.

Ντεμπούτο με την φανέλα του Νέου Πανιωνίου έκανε ο Αμπντουλάγιεφ με τον Άκη Μάντζιο να δίνει χρόνο στον Αζέρο ποδοσφαιριστή την στιγμή που η ομάδα του δεν απειλούταν.

Οι νεοσμυρνιώτες είχαν... εξαφανιστεί από το γήπεδο αλλά εκείνοι ήταν που είχαν την κλασική ευκαιρία της αναμέτρησης. Ο Αμπντουλάγιεφ σούταρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Περόνε. Ο Κουκουλάκης έδειξε την άσπρη βούλα στο 73'. Ο Κούτσι πήρε φόρα εκτέλεσε το πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά από την εστία του Χακόμπο.

Την λύση έδωσε ο νεοεισελθέντας Γουνδουλάκης. Ο Σκέμπρι δέχτηκε την πάσα από τον Σάμαρη και έδωσε με την σειρά του στον Γουνδουλάκη ο οποίος στο 77' έκανε με πλασέ το 2-0.
Το ματς έληξε με το Νέο Πανιώνιο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και να αποσπά το σημαντικό "τρίποντο".

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κρικβέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ρόκας, Μιλοβάνοβιτς (62' Αμπντουλάγιεφ), Πετκάκης, Κολοβός (68' Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι (89' Αναστασόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας (81'Κουρμπέλης), Πιπίνης, Φορμίκα, Ουσέρο, Αλβάρες (29' Χούλι), Μπρέσκα, Αρσενίεβιτς (46' Σολάκης), Ράγιος, Περόνε

Keywords
Τυχαία Θέματα