Νέος πρόεδρος και Α.Μ.Κ. στις 4 Φεβρουαρίου

13:28 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πιο ήρεμη και κόσμια Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων (παρά τα όσα περίμεναν αρκετοί) πάρθηκαν αποφάσεις που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από σήμερα (ελπίδα όλων) αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και η ΑΕΚ να μπει σε μία νέα φάση...

Αυτό που αποφασίστηκε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ είναι ότι η διαδικασία διακόπτεται για σήμερα και θα συνεχιστεί στις 4 Φλεβάρη ημέρα

Δευτέρα. Εκείνη την ημέρα θα συζητηθούν αποκλειστικά το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και η εκλογή νέου προέδρου και Δ.Σ.. Το υπάρχον Δ.Σ. με πρόεδρο τον Ανδρέα Δημητρέλο μένει ως έχει ως τις 4 Φεβρουαρίου, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ουδείς απαίτησε την άμεση αποχώρησή του! Με τη στάση όλων να μην υπάρξει καμία αλλαγή προεδρίας και Δ.Σ. φαίνεται ότι κανείς αυτή την ώρα δεν μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό για την ΠΑΕ και στην ουσία δίνεται μία τελευταία παράταση και προς τον Βιντιάδη (του μοναδικού δηλαδή, ανθρώπου που δείχνει κάποιο ενδιαφέρον να μπει στην ΠΑΕ) ως τότε να μπει στην εταιρεία καλύπτοντας την Α.Μ.Κ..

Όσον αφορά τη στάση του Δημητρέλου, ο ίδιος τόνισε, σύμφωνα με μαρτυρίες: «Ας αφήσουμε το διάστημα αυτό που μένει να.... τρέξει ως έχουμε (σ.σ. δηλαδή με τον ίδιο στην προεδρία και χωρίς αλλαγές στο Δ.Σ.) κι αν δεν γίνει κάτι ως τις 4 Φεβρουαρίου φεύγω και με... μεγάλη μου χαρά».

Αν, τελικά ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν είναι έτοιμος ούτε στις 4 Φλεβάρη να μπει στην ΠΑΕ τότε συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με εναλλακτικούς τρόπους: Όπως για παράδειγμα μέσω του κόσμου. Να υπάρξει... άνοιγμα προς τον κόσμο, δηλαδή και όποιοι μπορούν να την καλύψουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα