Νεύρα Ματσάρι παρά την πεντάρα

10:47 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Νάπολι παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους μετά το 5-1 επί της Πεσκάρα αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Βάλτερ Ματσάρι να εκφράσει τον εκνευρισμό του για την εικόνα που είχαν οι παίκτες του μετά το 2-0.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Εκνευρίστηκα πολύ. Χαλαρώσαμε υπερβολικά μετά τα δυο πρώτα γκολ και δώσαμε το δικαίωμα στην Πεσκάρα να αντιδράσει και να μας πιέσει. Τα τελευταία 20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήταν τραγικά. Το έχω πει επανειλημμένως, όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος

σε όλη την διάρκεια του ματς, μπορεί να το πληρώσεις ακριβά. Ήδη αφήσαμε τέσσερις βαθμούς με την Μίλαν και την Τορίνο, εξαιτίας της συμπειροφράς μας αυτής. Θα ήταν έγκλημα να το επαναλάβουμε".
Για την εικόνα της Νάπολι στην επανάληψη, ο Ματσάρι δήλωσε: "Μιλήσαμε στην ανάπαυλα και ξεκαθαρίσαμε πως έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα όλα όσα θέλω να βλέπω από την ομάδα μου. Έτσι πρέπει να αγωνιζόμαστε".
Την επόμενη αγωνιστική η Νάπολι παίζει με την Ίντερ με τον Βάλτερ Ματσάρι να δηλώνει: "Η ομάδα μου είναι πιο έτοιμη σε πολλά πράγματα από την Ίντερ. Κάποιοι μηχανισμοί είναι δοκιμασμένοι από τα προηγούμενα χρόνια, ενώ και η αυτοπεποίθηση μας έχει ανέβει. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτά τα στοιχεία, ελπίζοντας να βρεθούμε σε καλή μέρα. Το παιχνίδι είναι ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη, αλλά εμείς σκοπεύουμε να παίξουμε για την νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα