«Ξύπνησαν» αργά

17:11 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SKODA ΞΑΝΘΗ- ΠΑΟΚ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΗΓΑΔΙΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Δωδεκανήσων)

Λευκή ισοπαλία είχαμε στα «Πηγάδια» στην αναμέτρηση της SKODA Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ. Το θέαμα

ήταν κακό με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες στις εκατέρωθεν εστίες λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης. Το αποτέλεσμα αυτό έμοιαζε ιδανικό και για τις δύο ομάδες αφού συνέχισαν να παραμένουν, με αυτό τον τρόπο, σε τροχιά Ευρώπης.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Αναμενόμενη ήταν η εικόνα των πρώτων λεπτών της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα και δεν ήθελαν να ρισκάρουν το οτιδήποτε στην αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που προσπάθησε να απειλήσει στο πρώτο μέρος ωστόσο οι προσπάθειες των παικτών του είχα άδοξη κατάληξη.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την μεγάλη ευκαιρία στο ημίωρο με τον Αθανασιάδη να δέχεται την παράλληλη μπαλιά από τον Λίνο αλλά η προβολή του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βιβιανί.

Εκείνος που είχε ρόλο θεατή στην αναμέτρηση, ήταν ο Γλύκος. Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε να κάνει καμία επέμβαση αφού η Ξάνθη δε απείλησε ποτέ στο πρώτο μέρος.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκαν και τα πρώτα λεπτά της επανάληψης. ΠΑΟΚ και Ξάνθη συνέχισαν να απογοητεύουν με την εμφάνισή τους με αποτέλεσμα το ματς είναι κακής ποιότητας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφερε να έχει την κλασική της ευκαιρία στο 72' ύστερα από ωραία ενέργεια του Βλαχοδήμου ο οποίος έδωσε στη συνέχεια στον Μαρσελίνιο με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Γλύκου.

Ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε να «σώσει» μόνος του την παρτίδα για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Ο Έλληνας επιθετικός με προσωπική ενέργεια από τα αριστερά κατάφερε να περάσει τον αντίπαλό του και να μπει στη περιοχή του Βιβιανί. Το σουτ του ωστόσο δεν ήταν το επιθυμητό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από την εστία του Γάλλου τερματοφύλακα.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να πιέζουν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Τελευταία χαρακτηριστική ευκαιρία της αναμέτρησης είναι εκείνη με τον Ρομπέρ να βγάζει την σέντρα και τον Αθανασιάδη από καλή θέση να κάνει την κεφαλιά και η μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

SKODA ΞΑΝΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (75' Νταρπιόν), Μαρκόφσκι, Πόι, Ντάνι, Μάνταλος (66' Βλαχοδήμος)

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (89' Ρομπέρ), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Ίβιτς (63' Γιάννου), Λαζάρ, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα