Νίκη με το βλέμμα στο Φάιναλ Φορ

01:12 13/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από περίπου ένα μήνα, όταν η αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό είχε αναβληθεί, λόγω μη αδειοδότησης του κλειστού της Γλυφάδας, οι δύο ομάδας ήρθε η ώρα να ριχτούν στην «μάχη». Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ένωσης θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους» στο «Μάκης Λιούγκας», σε ένα ματς που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ. Στόχος της ομάδας του Γιώργου Κλαρούδα είναι να πάρουν μια «καθαρή» νίκη και να παίξουν με την Κηφισιά πάλι στη Γλυφάδα την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου

που θα οδηγήσει και στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης μαζί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Φοίνικα Σύρου και τη Λαμία, η οποία ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα του Β΄ ομίλου έχει εξασφαλίσει την δεύτερη καλύτερη θέση από τους τρεις ομίλους της διοργάνωσης.
Ο Ενωσίτης τεχνικός, μάλιστα θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του και τους έχει τονίσει πως πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να επανέλθει και η καλή ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα