Νίκη ψυχολογίας για Νέο Πανιώνιο

19:21 27/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με το δεξί ξεκίνησε στο «τιμόνι» του Νέου Πανιωνίου ο Άκης ΄Μάντζιος. Η Νεοσμυρνιώτες κέρδισαν με σκορ 2-1 τον Άρη αποσπώντας μια νίκη τόσο βαθμολογικής σημασίας αλλά και ψυχολογίας. Προβληματίζει από την άλλη πλευρά η ανώμαλη εικόνα του Άρη.

Το ματς

Δυνατά μπήκε ο Νέος Πανιώνιος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Άρη ωστόσο να ισορροπεί τα δεδομένα στη συνέχεια. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν ωστόσο οι Νεοσμυρνιώτες ήταν οι τυχεροί καθώς στο 38' ο Σκέπμρι με

πλασέ έδωσε το προβάδισμα. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Μιχάλ Πρόμπιερζ δεν κατάφερε να κάνει κάτι το αξιόλογο με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να λήξη με το Νέο Πανιώνιο να προηγείται.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν είχαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά κατάφεραν με τον Κούτσι στο 58'. Το ματς συνέχισε να είναι καλό για το Νέο Πανιώνιο με τον Άρη να μην απειλεί την εστία του Ελευθερόπουλου. Πρώτη καλή στιγμή για τους Θεσσαλονικείς στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 73' και ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Τσέζαρεκ. Ο Άρης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα ο Νέος Πανιώνιος να κρατήσει το 2-1 και να αποσπάσει μία σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέος Πανιώνιος: (Άκης Μάντζιος) Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Κολοβός(Μιλοβάνοβιτς 88'), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Κουμορτζί, Σάμαρης(Γουνδουλάκης 79΄), Κούτσι, Γιόνσον, Σκέμπρι(Αναστασόπουλος 61')

Άρης: (Μίχαλ Πρόμπιερζ) Βελλίδης, Μίσελ, Σολτάνι, Τόχα(Κατίδης 65'), Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας(Τσέζαρεκ 68'), Τριανταφυλλάκος(Ακόστα 53').

Keywords
Τυχαία Θέματα