Zωντανή η Βέροια

21:17 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 29η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 5-0
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιωάννου, πέτυχε χατ τρικ, η Βέροια κέρδισε 5-0 τον Πλατανιά Χανίων και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Super League μια αγωνιστική πριν το τέλος. Τώρα θέλει

έναν βαθμό στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ για να σωθεί και μαθηματικά.
Η ομάδα της Ημαθίας κυριάρχησε και στα 90 λεπτά με τον Κόστλι να κάνει το 1-0 όταν πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Έξι λεπτά αργότερα ο Κόστλι τροφοδότησε τον Ολαϊτάν ο οποίος την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ιωάννου ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της Βέροιας.
Ο Πλατανιάς δεν αντέδρασε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου και στην επανάληψη η Βέροια ξεκίνησε το ίδιο δυνατά καθώς στο 49ο λεπτό από σέντρα του Ολαϊτάν και πάλι ο Ιωάννου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Τρίτη ασίστ για τον Ολαϊτάν τρίτο γκολ για τον Ιωάννου στο 74ο λεπτό για το 4-0 με τους δυο παίκτες να αλλάζουν ρόλους στο 88ο λεπτό και τον Ολαϊτάν να διαμορφώνει το τελικό 5-0 που δίνει βάσιμες ελπίδες στην Βέροια για παραμονή στην Super League.

Βέροια (Δ. Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Ορέστες (86' Τζημογιάννης), Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Πέρεθ, Ολαϊτάν, Γεωργέας (87' Μπερτέν), Ιωάννου, Κόστλι (77' Καλτσάς)
Πλατανιάς Χανίων (Α. Αναστασιάδης): Ζαλουντοκ, Στόλερ, Κουρτεσιώτης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (46' Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (46' Δέντσας), Τετέ, Αναστασάκος, Ναζλίδης (65' Μπέλιτς), Γιάννου

Keywords
Τυχαία Θέματα