«Νικήσαμε το άγχος»

20:36 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιώργος Δώνης από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανθρακικού. "Πάντα υπάρχει άγχος και ερωτηματικό μετά από διακοπή για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε λάθη στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα να δίνουμε ανοιχτό γήπεδο στον Πανθρακικό. Ηταν δύσκολο παιχνίδι γιατί χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε, πετύχαμε αυτογκολ και όλα αυτά σε αγχώνουν. Αυτό που είπα και στο ημίχρονο στους παίκτες μου είναι ότι έπρεπε να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και να προσέξουμε τις επιλογές μας γιατί θα

είχαμε απέναντί μας μία κλειστή άμυνα. Πήραμε φάσεις από τον Κατσουράνη και στο τέλος φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη.

Είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα κι έτσι δεν χρειαζόταν ο Κατσουράνης να έχει ιδιαίτερα τρεξίματα, έχει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, μας έδωσε το κάτι παραπάνω και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη.

Γενικώς δεν θέλω να μιλάω συγκεκριμένα για παίκτες, μπορώ να πω, όμως, ότι έχουμε ανάγκη την ποιότητα των παικτών μας. Ο Λάζαρ το τελευταίο διάστημα δεν ήταν όπως θα ήθελε και ο ίδιος, τελευταία, ωστόσο, κάνει λιγότερα λάθη και σήμερα πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ.

Η διαδικασία των πλέι οφ είναι περίεργη. Ο τρόπος που γίνεται είναι λανθασμένος, η ομάδα που τερματίζει δεύτερη στην κανονική περίοδο δεν έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία. Μπορεί μία διαφορά τριών βαθμών να χαθεί με ένα παιχνίδι. Αλλά εμείς πρέπει να εξελιχθούμε για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα πλέι οφ".

Keywords
Τυχαία Θέματα