Νιόπλιας: Αν ήμασταν πλήρεις θα ρισκάραμε

12:42 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Μάριμπορ η Εθνική Κύπρου ηττήθηκε με 2-1 από την Εθνική Σλοβενίας με τον Νίκο Νιόπλια να υποστηρίζει πως αν η κυπριακή ομάδα ήταν πλήρης χωρίς απουσίες θα μπορούσε να ρισκάρει λίγο παραπάνω.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου όταν ρωτήθηκε για την είσοδο των Αλωνεύτη και Εφραίμ απάντησε: "Έκαναν μόνο μια προπόνηση και έπρεπε να τους

διαχειριστώ για τον επόμενο αγώνα. Αν είχαμε πλήρη ομάδα θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε πιο νωρίς. Όπως φάνηκε από τα σημερινά αποτελέσματα σε αυτό τον όμιλο μπορούν να κερδίσουν όλοι όλους".
Για την ήττα από την Σλοβενία, ο Νιόπλιας δήλωσε: "Λαμβάνοντας υπόψη την συνολική εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες, η Σλοβενία νίκησε δίκαια. Αν κοιτάξουμε πίσω τα προβλήματα και την παρουσία μας στο τελευταίο δεκάλεπτο, θα μπορούσαμε για κάτι καλύτερο. Μπορεί να μην πήραμε το αποτέλεσμα αλλά κερδίσαμε ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Όλη η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα με την Νορβηγία και πιστεύω ότι μπορούμε να την κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα