Ντι Ματέο: Δική τους η νίκη

08:12 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Με γκολ του Καλού, η Τσέλσι κέρδισε 1-0 μέσα στο "Ντα Λουζ" την Μπενφίκα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να υποστηρίζει πως η νίκη ανήκει στους παίκτες του που, όπως είπε, παρέμειναν ενωμένοι παρά τα προβλήματα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δική τους είναι η νίκη. Αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα φέτος, αλλά παρέμειναν

ενωμένοι. Το κάνουν για τους εαυτούς τους, το σύλλογο και τους φιλάθλους. Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα διατηρήσαμε ανέπαφη την εστία μας και είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Η Μπενφίκα απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις και μακρινά σουτ".
Για την χρησιμοποίηση του Σάλομον Καλού που έμελε να είναι ο σκόρερ της Τσέλσι, ο Ντι Ματέο δήλωσε: "Ο Καλού μπήκε στην ομάδα μετά από μακρά απουσία, αλλά έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε ένα γκολ. Δεν πιστεύω πως ήταν ρίσκο να τον χρησιμοποιήσω, αλλά μερικές φορές χρειάζονται κάτι τέτοιες επιλογές στην ζωή".

Keywords
Τυχαία Θέματα