Ο 7χρονος Ντέξτερ θέλει να πάει στον Άρη και στέλνει γράμμα στη NASA! (ΦΩΤΟ)

16:28 9/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο μικρός Ντέξτερ είναι μόλις 7,5 ετών, αλλά θέλει να πάει στον πλανήτη Άρη. Έτσι, έστειλε το γράμμα που ακολουθεί στη NASA:

Αγαπητή NASA,

To όνομά μου είναι Ντέξτερ και άκουσα ότι θα στείλετε δύο ανθρώπους στον Άρη και θέλω και εγώ να έρθω αλλά είμαι 7,5 ετών. Δεν μπορώ. Θα ήθελα να έρθω στο μέλλον. Τι να κάνω για γίνω αστρονάυτης;

Σας ευχαριστώ,

Ντέξτερ

Η NASA απάντησε φυσικά στον μικρό Ντέξτερ:

«Εκ μέρους της NASA σε ευχαριστούμε που μας έγραψες. Η NASA θέλει να γνωρίζεις ότι οι σκέψεις και οι ιδέες σου για εξερεύνηση του διαστήματος είναι πολύ σημαντικές και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσεις να μαθαίνεις τα περισσότερα που μπορείς για το διαστημικό πρόγραμμα, τις αποστολές και τα επιτεύγματα της NASA».

Η NASA του προτείνει στη συνέχεια κάποια site που το προτείνει η για να ενημερωθεί ενώ του τονίζει ότι σε περίπτωση που δεν έχει υπολογιστή να πάει σε μια δημοτική βιβλιοθήκη.

«ΣΕ ευχαριστούμε ξανά για το γράμμα σου. Εκτιμούμε πολύ το ενδιαφέρον σου. Η NASA σου εύχεται κάθε επιτυχία με τους βαθμούς στο σχολείο και σε προτρέπει να συνεχίζεις να προσπαθείς να φθάσεις τα αστέρια», καταλήγει το γράμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα