Ο Μπουμσόνγκ για το ΠΑΟ-ΑΕΚ

17:10 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για το σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός σχολίασε την ποιότητα της Ένωσης τονίζοντας μάλιστα ότι οι «πράσινοι» θα έχουν πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη. Επιπλέον αναφέρθηκε και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα

λέγοντας πως όλη η καλή εικόνα της ομάδας οφείλεται στον Πορτογάλο τεχνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη τηλεόραση της Nova:

Γνωρίζεις πολύ καλά την ατμόσφαιρα σε ένα ντέρμπι. Ποιό είναι το κλειδί της επιτυχίας ενόψει του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ;

«Θα έλεγα ότι επειδή ακριβώς παίζουμε καλά, θα πρέπει να έχουμε ταπεινοφροσύνη. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν στη διάρκεια του χρόνου, παίζοντας σωστά και παραμένοντας ταπεινοί. Ένας παίκτης αναμφισβήτητα θέλει να κερδίζει ένα ντέρμπι. Όμως έχουμε ένα δρόμο, τον οποίο ακολουθούμε ως το τέλος, όλοι μαζί, είτε παίζουμε με μια ομάδα που θεωρείται υποδεέστερη, είτε παίζουμε με μια ομάδα που μπορεί να είναι ισοδύναμη μας ή καλύτερη. Αλλά έχουμε το συγκεκριμένο δρόμο, τον οποίο όλοι στην ομάδα ακολουθούμε πιστά. Το λάθος θα ήταν να βάζαμε πολύ ενθουσιασμό στο ντέρμπι και να χάσουμε τις αρχές, τις οποίες έχουμε αυτή τη στιγμή».

Έχεις διαμορφώσει εικόνα για την ΑΕΚ;

«Ναι, είδα την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι μια καλή ομάδα και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι και ακριβώς επειδή παίζουμε καλά, αυτό μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για τους αντιπάλους μας, ώστε να προσπαθήσουν να μας αντιμετωπίσουν και να μας κερδίσουν».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να ενώσει αυτή την ομάδα;

«Απολύτως. Βέβαια η αγωνιστική σεζόν ακόμα δεν έχει τελειώσει. Όταν είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, υπήρχε έντονη κριτική προς τον κ. Φερέιρα, όμως θα έλεγα ότι ο κ. Φερέιρα είναι ο διευθυντής ορχήστρας. Είναι εκείνος που χτίζει, διευθύνει και κατευθύνει την ομάδα. Βεβαίως και οι παίκτες παίζουν το ρόλο τους, αλλά ο προπονητής είναι εκείνος που ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του, ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και ξέρει πάρα πολύ καλά να μας καθοδηγεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα