Ο Μπουρούσης στο πλευρό του Μάκη!

21:09 14/12/2013 - Πηγή: AEK365

Σε χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας enet.gr αναφερόταν ότι ο Μάκης Ψωμιάδης, αν και δηλώνει... φτωχός προχωρά σε ανακαίνιση της βίλας του στο Ψυχικό. Ο Γιάννης Μπουρούσης, με γραπτή του δήλωση τάσσεται υπέρ του πεθερού του και υποστηρίζει ότι οι εργασίες στην εν λόγω βίλα γίνονται με δικά του χρήματα. Αναλυτικά η δήλωση του

30χρονου σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης:
«Πληροφορήθηκα ότι στο διαδικτυακό τόπο enet.gr της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της οικίας της συζύγου μου Χριστίνας Ψωμιάδη, οι οποίες συνοδεύονταν από αναφορές σε ψευδή γεγονότα, απαράδεκτα σχόλια και υπονοούμενα, που θίγουν βάναυσα την προσωπική ζωή της συζύγου μου. Οι όποιες διαφορές του εκδότη της εφημερίδας Χάρη Οικονομόπουλου με τον Μάκη Ψωμιάδη δεν του επιτρέπουν σε καμία περίπτωση να στρέφεται κατά της κόρης του και συζύγου μου, όταν είναι βέβαιον πως ο εν λόγω εκδότης γνωρίζει άριστα το ιδιοκτησιακό καθεστώς της συγκεκριμένης οικίας, τη φύση των εργασιών που εκτελούνται και την πηγή χρηματοδότησής τους.
Δεδομένου, μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα συμπίπτει χρονικά με την απόδοση στον Μάκη Ψωμιάδη, από τον ίδιο εκδότη, αχαρακτήριστων ύβρεων κατά της ΑΕΚ, η απόδοση της κυριότητας της οικίας της συζύγου μου, με δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων της διεύθυνσης αυτής, στον Μάκη Ψωμιάδη, είναι προφανές ότι, εκτός των άλλων, θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα και ζωή της συζύγου μου. Τονίζω ότι η συγκεκριμένη οικία περιήλθε στην κυριότητα της συζύγου μου από δωρεά του παππού της, ώστε ουδεμία σχέση έχει με αυτήν ο πατέρας της Μάκης Ψωμιάδης, προορίζεται ως κατοικία εμού και της συζύγου μου, οι δε εργασίες που εκτελούνται είναι οι αναγκαίες επισκευαστικές εργασίες μετά την πάροδο χρονικού διαστήματος τριών ετών, κατά το οποίο παρέμεινε ακατοίκητη, το σύνολο, δε, των δαπανών για τις εργασίες αυτές καλύπτω αποκλειστικά εγώ από τα νόμιμα έσοδά μου.
Μετά ταύτα, καλώ τον κ. Χάρη Οικονομόπουλο να ανακαλέσει πάραυτα το περιεχόμενο της συγκεκριμένης αναρτήσεως, να αποσύρει από το διαδίκτυο το απαράδεκτο κείμενο και τις φωτογραφίες της οικίας της συζύγου μου, που την στοχοποιούν και προσβάλλουν την ιδιωτική της ζωή, να αποκαταστήσει την αλήθεια, καθώς και να απόσχει στο μέλλον από παρόμοιες παράνομες ενέργειες σε βάρος της οικογενείας μου, άλλως δηλώνω ότι θα προσφύγω εναντίον του στη Δικαιοσύνη, με υποβολή μηνύσεως, κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και άσκηση αγωγής αποζημίωσης.
Μαδρίτη, 14.12.2013
Γιάννης Μπουρούσης»

Keywords
Τυχαία Θέματα