Ο δρόμος του Μελισσανίδη και οι Supporters

09:34 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τις κινήσεις του Μελισσανίδη γράφει η εφημερίδα: "Ανοίγει ο δρόμος για Τίγρη στις 14 Μαϊου", αναφέρει στο πρώτο της θέμα και συμπληρώνει: "Κανένας λόγος και καμία δικαιολογία δεν υπάρχουν για ανούσιες καθυστερήσεις. Στην Γ.Σ. της άλλης Τρίτης ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει τα πάντα για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ας μην ματαιοπονούν ορισμένοι, η αναγέννηση της ΑΕΚ έχει ήδη

ξεκινήσει. Ας το πάρουν απόφαση, Νοτιάδες και Κασνακίδηδες ότι οι μέρες της καταστροφής τελείωσαν και ότι εκείνοι είναι που θα βάλουν ΤΕΛΟΣ στη μιζέρια και στην απαξίωση της ΑΕΚ, η οποία μαπάινει στην εποχή Μελισσανίδη". Συν τοις άλλοις η ΩΡΑ τονίζει ότι "επισπεύδονται οι εκλογές της Ερασιτεχνικής, καθώς την Πέμπτη θα αποφασιστεί η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής τους, με τις 26/5 και 2/6 να είναι οι επικρατέστερες".

SPORTDAY

Μελισσανίδης... συνέχεια και στη SportDay η οποία γράφει: "Την ημερομηνία των εκλογών που θα έχουν άρωμα... Μελισσανίδη ορίζει η Ερασιτεχνική", για να συμπληρώσει στο ρεπορτάζ της: "Το μέλλον της ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει... Η προγραμματισμένη για την επόμενη Τρίτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ καλείται να λάβει απόφαση για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα. Οι φήμες που κυκλοφορούν περί αναβολής της διαδικασίας μόνο ευχάριστα δεν ηχούν στα αυτιά του Δημήτρη Μελισσανίδη και του κόσμου της ομάδας, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος για νέες καθυστερήσεις.

Το καρπούζι και το μαχαίρι είναι στα χέρια των μεγαλομετόχων, ήτοι του Νίκου Νοτιά και των Supporters. Και από τη στιγμή που ο πρώτος δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για το πώς θα απεμπλακεί οριστικά από την ΠΑΕ, ενώ οι δεύτεροι δια στόματος του προέδρου τους, Μάκη Κασνακίδη, τονίζουν πως η συμμετοχή στη Football League με τη διατήρηση των χρεών δεν αποτελεί λύση, το πιθανότερο σενάριο είναι η πτώχευση και η επανεκκίνηση από την τρίτη κατηγορία. Από αυτό όμως μέχρι να υπάρξει απόφαση και να γίνει... πράξη, υπάρχει απόσταση.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνεχίζει τις κινήσεις του για το γήπεδο (επίκεινται επαφές με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, τους «συμπαίκτες» του σε αυτή την προσπάθεια, με αρχιτέκτονα και κατασκευαστικές) και την Ερασιτεχνική, που σε περίπτωση πτώχευσης θα καθορίσει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Το ΔΣ της Ερασιτεχνικής που θα γίνει την Πέμπτη θα ορίσει ημερομηνία εκλογών, με πιθανότερες εκδοχές τις 26/5 και 2/6. Ο «τίγρης» θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κοτσάτου και του ψηφοδελτίου του και θέλει οι διαδικασίες να είναι γοργές για την ομάδα και το γήπεδο. Στόχος του είναι να αρχίσουν τα έργα κατασκευής μέσα στο 2013 και εκτιμάται πως είναι εφικτό να ολοκληρωθούν σε ενάμιση χρόνο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η έδρα όταν (βάσει σχεδιασμού και αν όλα εξελιχθούν ομαλά) η ΑΕΚ επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία".

LIVE SPORT

Στην αποκάλυψη "δεσμεύτηκε μέρος των τραπεζικών λογαριασμών του Θωμά Μαύρου λόγω ΑΕΚ", προχωρά η εφημερίδα η οποία παράλληλα αφού τονίζει πως "ο Μελισσανίδης ετοιμάζει εκπλήξεις" και "ο άφαντος Νοτιάς, περιμένει τον Τίγρη", φιλοξενεί δηλώσεις του Κασνακίδη: "Δεν θα κρυφτούμε, κάτι θα γίνει!...", λέει.

GOAL

Στον Μελισσανίδη και στις κινήσεις του αφιερώνει το ρεπορτάζ της η εφημερίδα Goal, γράφοντας:
"Το σώμα του ήταν στις διακοπές, αλλά το μυαλό του στην ΑΕΚ και μόνο εκεί. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιστρέφει πιθανότατα σήμερα στην Αθήνα από τις ολιγοήμερες διακοπές του λόγω της γιορτής του Πάσχα και θα συνεχίσει το έργο του για την αναγέννηση της Ενωσης. Το σχέδιό του βρίσκεται στην τελική ευθεία και ουσιαστικά περιμένει τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ στις 14 Μαΐου προκειμένου να πάρει στα χέρια του τον πλήρη έλεγχο του σωματείου.

Ο «τίγρης», πάντως, δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και συνέχισε τις επαφές του με τους άμεσους συνεργάτες του. Επικοινώνησε εκ νέου με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι του έχουν απαντήσει θετικά στην πρόταση για την άμεση οικονομική βοήθεια που αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου και συνεχίζει να τους κρατάει "ζεστούς". Εχει προχωρήσει ταχύτατα στη στελέχωση του σχήματος που θα ηγηθεί της νέας διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και ουσιαστικά περιμένει τη 14η Μαΐου προκειμένου να μάθει και ο ίδιος την απόφαση των νυν μετόχων. Ο ίδιος δηλώνει «φτιαγμένος» με τις έως τώρα εξελίξεις και ελπίζει ότι μέσα στο επόμενο 10ήμερο το τελικό του πλάνο θα πάρει σάρκα και οστά. Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιβάλλον του θεωρεί πως οι κινήσεις που έχουν γίνει έως σήμερα έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Απαντες έχουν σταθεί στο πλευρό του, ενώ και οι ποδοσφαιριστές βλέπουν με θετικό μάτι την παραμονή τους στην ομάδα και περιμένουν με τη σειρά τους να μιλήσουν με τη νέα διοίκηση, κάτω από διαφορετικό πρίσμα.

Παραμένει ασαφής η θέση των Supporters

Η ημέρα της κρίσης για το μέλλον της ΑΕΚ πλησιάζει, κανένας από τους νυν μετόχους της ΠΑΕ δεν έχει πάρει επίσημη θέση και προς το παρόν ουδείς γνωρίζει αν η Ενωση θα αγωνιστεί τελικά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ή στο πρωτάθλημα της νέας Γ' Εθνικής. Οι Supporters συνεχίζουν να παραμένουν άφαντοι και να μην έχουν πάρει θέση ως μεγαλομέτοχοι για την επόμενη μέρα της ομάδας. Οι ενδείξεις κάνουν λόγο για απόλυτη στήριξη του εγχειρήματος Μελισσανίδη και υποστηρίζεται μάλιστα η λύση της Γ' Εθνικής. Πρόκειται, όμως, για φημολογία και όχι για επίσημη τοποθέτηση κάποιου από τους μετόχους της εταιρείας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Supporters θα παρουσιαστούν στη ΓΣ της 14ης Μαΐου και τονίζουν ότι θα καταθέσουν συγκεκριμένες θέσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ολα συνηγορούν πως η λέξη "πτώχευση" θα ειπωθεί από τους μετόχους και πως η ομάδα θα κάνει μία νέα αρχή από την ερασιτεχνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της".

Keywords
Τυχαία Θέματα