Ο Φάμπρι και οι λιονταρίνες

21:01 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη προπόνηση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατάλαβαν πως δεν πρόκειται να πλήξουν με τον νέο προπονητή, τον Φάμπρι, ο οποίος επιστρατεύει διάφορα παραδείγματα προκειμένου να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν τι ζητάει.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε ακόμα ένα παράδειγμα αυτή την φορά με πρωταγωνιστές το

λιοντάρι και την λιονταρίνα.
Συγκεκριμένα, ο Φάμπρι είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού: "Στην ζούγκλα υπάρχουν πολλές λιονταρίνες. Διακόσιες ας πούμε. Την ίδια ώρα υπάρχουν είκοσι λιοντάρια. Τα πιο ισχυρά πηδάνε τις λιονταρίνες. Την ώρα που ζευγαρώνουν δημιουργούν μια γραμμή κατουρώντας γύρω από την λιονταρίνα. Αυτή την γραμμή μπορεί να την περάσει μόνο όποιος είναι πιο ισχυρός για να πηδήξει την λιονταρίνα. Θέλω για εσάς μέσα στο γήπεδο να υπάρχει αυτή η γραμμή. Να μην επιτρέπετε σε κανέναν να την περάσει. Σας θέλω τα πιο ισχυρά λιοντάρια".
Βέβαια μόνο ως ισχυρά λιοντάρια δεν εμφανίστηκαν στους "Ζωσιμάδες" οι παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς έπειτα από μέτρια εμφάνιση έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα