Ο γκεϊ σερίφης και ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος

23:42 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

Πονοκέφαλο προκάλεσε στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Μιτ Ρόμνεϊ, ένας σερίφης από την Αριζόνα που δούλευε ως εθελοντής στην εκστρατεία του.

Ο σερίφης Πολ Μπαμπιού κατηγορήθηκε ότι απείλησε τον πρώην εραστή του με απέλαση στο Μεξικό, εάν αποκάλυπτε τη σχέση τους. Ο σερίφης αρνήθηκε ότι κατηγόρησε τον πρώην φίλο του, ωστόσο αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του συμπροέδρου της εκστρατείας του Ρόμνεϊ στην Πολιτεία.

Ο Μπαμπιού σε συνέντευξη τύπου που αναγκάστηκε να δώσει παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι διατηρούσε σχέση

με έναν άνδρα ονόματι Χοσέ, ωστόσο όπως είπε δεν τον απείλησε ποτέ.

Η εφημερίδα Phoenix New Times είχε δημοσιεύσει ότι ο δικηγόρος του Μπαμπιού ζήτησε από τον Χοσέ να υπογράψει μια συμφωνία που θα τον υποχρέωνε να μην αποκαλύψει τη σχέση τους και προειδοποίησε τον Μεξικανό ότι αν συζητούσε για τη σχέση του με τον Μπαμπιού θα έθετε σε κίνδυνο την παραμονή του στη χώρα.

«Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ήταν εντελώς ψευδείς, εκτός από το γεγονός ότι είμαι ομοφυλόφιλος», είπε ο σερίφης στους δημοσιογράφους.

«Ο σερίφης Μπαμπιού παραιτήθηκε από την εθελοντική δουλειά του στην εκστρατεία ώστε να επικεντρωθεί στις κατηγορίες σε βάρος του. Στηρίζουμε την απόφασή του», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν συνεργάτες του Ρόμνεϊ.

Ο σερίφης Μπαμπιού θεωρείτο ανερχόμενο αστέρι των Ρεπουμπλικάνων στην Αριζόνα και μάλιστα ήταν πιθανός υποψήφιος για τις εκλογές στο τοπικό Κογκρέσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα