Ο Κατσουράνης έφυγε, η Τότεναμ έρχεται

08:57 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η χθεσινή μέρα στον Παναθηναϊκό σημαδεύτηκε από την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από την ομάδα ωστόσο οι "πράσινοι" έχουν και παιχνίδι σήμερα και μάλιστα κόντρα στην φορμαρισμένη Τότεναμ στο ΟΑΚΑ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Μάριμπορ, ο Παναθηναϊκός

θέλει το θετικό αποτέλεσμα απόψε αλλά για να φτάσει σε αυτό θα πρέπει να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο συγκριτικά με αυτό που παρουσιάζει μέχρι τώρα.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα. Μια θέση στο αρχικό σχήμα έχουν σίγουρα οι Καρνέζης, Βύντρα, Πίντο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Κουίνσι και Μαυρίας, ενώ στο κέντρο της άμυνας μια θέση διεκδικούν ο Χουχούμης με τον Τριανταφυλλόπουλο και στην επίθεση θα επιλεγεί είτε ο Φορναρόλι είτε ο Χριστοδουλόπουλος με τον Ουρουγουανό να έχει προβάδισμα.
Όσο για την Τότεναμ, στοχεύει στην πρώτη της νίκη στην φάση των ομίλων, μετά το 0-0 με την Λάτσιο, με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη έπειτα από το "διπλό" στο "Ολντ Τράφορντ". Ο Αντρέ Βίλας Μπόας θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Πιθανή ενδεκάδα: Γιορίς, Γουόκερ, Γκαλάς, Κόλκερ, Βερτόνχεν, Ντεμπελέ, Σάντρο, Μπέιλ, Λένον, Σίγκουρντσον, Ντεφό.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ θα είναι ο Γερμανός Φλόριαν Μέγιερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα