Όλα γυρίζουν γύρω από Μελισσανίδη και γήπεδο

09:43 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Γήπεδο και εκλογές στην Ερασιτεχνική δεσπόζουν στο ρεπορτάζ της ΩΡΑ: "Όλα έτοιμα μέχρι τις εκλογές της Ερασιτεχνικής", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Το ψηφοδέλτιο που θα στηρίξει ο Μελισσανίδης θα έχει "πατήσει" πάνω στην παρουσίαση συγκεκριμένου πλάνου για το γήπεδο. Μετά την επιστροφή του από τις διακοπές

του Πάσχα αποφασίζει για σχέδιο και κατασκευαστή, κλείνει το επενδυτικό σχήμα που θα ξεπερνά κάθε προσδοκία, ανακοινώνει ο ίδιος ποιοι συμμετέχουν και στηρίζουν δίπλα του το έργο ζωής".


SPORTDAY

To γηπεδικό κυριαρχεί και στην SD. Αναλυτικά αναφέρει στο ρεπορτάζ της: "Η αρχή έχει γίνει. Ως... έμπειρος προπονητής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει φτιάξει το «ρόστερ» των ανθρώπων που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Ο Πόλυς Χατζηιωάννου είναι ο πρώτος που είναι και σίγουρος μετά την γραπτή του δήλωση πως πρόκειται να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή.

Ο Πέτρος Παππάς μπορεί να μην το έχει δηλώσει αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα μπει κι εκείνος όπως φαίνεται πως στο «σχήμα» θα μπει και ο συμπαίκτης του Μελισσανίδη στην αγορά του 33% του ΟΠΑΠ, Γίρι Σμετς. Σε αυτή την ομάδα βρίσκονται κι άλλοι επιχειρηματίες αλλά το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Ο «Τίγρης» φαίνεται πως έχει βρει σημείο επαφής και με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής, η οποία έχει και τον σημαντικότερο λόγο για το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου, με φόντο και τις εκλογές που θα γίνουν τον επόμενο μήνα. Οι Έρτσος και Γεωργαντζόγλου στο άκουσμα του μπασίματος του Μελισσανίδη φαίνεται πως κάνουν πίσω στην αρχική τους πρόθεση να θέσουν υποψηφιότητα για την προεδρία της Ερασιτεχνικής και δεν προτίθενται να βάλουν εμπόδια στα πλάνα του.

Τέλος, άμεση προτεραιότητα είναι το τι θα γίνει και με τον Δήμο. Η Δήμαρχος, κ. Αποστολάκη, είναι θετική στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ αλλά μέχρι ως ότου υπάρξει τελική συμφωνία δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος".

GOAL

Με το θέμα του γηπέδου και τον Μελισσανίδη ασχολείται η εφημερίδα, η οποία γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Τρέχει ο Μελισσανίδης. Στόχος του είναι απόλυτα έτοιμος τον Ιούνιο, όταν και θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής. Κλειδώνει ο Κοτσάτος για πρόεδρος στο σωματείο".

LIVE SPORT

Για "τριπλό ντου" κάνει λόγο η LIVE SPORT και αναφέρεται στον Μελισσανίδη: "Μετά το Πάσχα πατάει γκάζι ο Μελισσανίδης βάζοντας κατά σειρά: γήπεδο, ερασιτεχνική και... ΠΑΕ".

Keywords
Τυχαία Θέματα