«Ο Μέσι είναι καλύτερος ακόμα και με ένα πόδι»

12:31 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η είσοδος του Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι στο 62ο λεπτό ήταν αρκετή για να μπορέσει η Μπαρτσελόνα να βάλει το γκολ που έψαχνε και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όπως είναι φυσικό, σήμερα ο ισπανικός Τύπος στέκεται στην καθοριστική παρουσία του Μέσι στο "Καμπ Νου" με την Mundo Deportivo να γράφει στο πρωτοσέλιδο της το εξής:

"Ο Μέσι στέλνει την Μπάρτσα στο Γουέμπλεϊ". Στην συνέχεια αναφέρει πως "ένας τραυματίας Λίο ήταν καθοριστικός στην ανατροπή του ματς από την Μπαρτσελόνα, το οποίο είχε γίνει περίπλοκο μετά το γκολ του Παστόρε".
Η El Pais σημείωσε από την πλευρά της πως "ο Μέσι είναι καλύτερος και με το ένα πόδι" προσθέτοντας το εξής: "Η είσοδος του Αργεντινού βελτίωσε την υποτονική Μπαρτσελόνα που ως τότε είχε βασανιστεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και ένα γκολ του Πέδρο σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ".
Η σημερινή Sport κυκλοφορεί με τίτλο "Ο Μέσι έσωσε την Μπαρτσελόνα" και προσθέτει: "Σε ένα αγωνιώδες παιχνίδι στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο Βίκτορ Βαλδές, ο Μέσι πέρασε ως αλλαγή και λύτρωσε την Μπαρτσελόνα οδηγώντας την στην πρόκριση στους 4 απέναντι σε μια ισχυρή Παρί Σεν Ζερμέν".
Όπως είναι φυσικό η μαδριλένικη Marca δεν έχει ούτε δεύτερο θέμα την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επιλέγοντας να σταθεί στον Ζοσέ Μουρίνιο και να υπογραμμίσει το γεγονός πως "από τη στιγμή που ο «Μου» ήρθε στην Μαδρίτη, τα έσοδα για την Ρεάλ έχουν διπλασιαστεί, καθώς την έχει οδηγήσει σε τρεις σερί προκρίσεις στα ημιτελικά". Παράλληλα αναρωτιέται αν το εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ πάει σε ισπανική ή γερμανική ομάδα δεδομένου ότι στα ημιτελικά θα υπάρχουν εκπρόσωποι μόνο από Ισπανία, Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα