«Την μαχαίρωσα 10 φορές γιατί δεν άντεξα την απόρριψη»

12:06 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η τοπική κοινωνία στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας ακόμα να συνέλθει από το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε σε καφετέρια της πόλης όταν ένας 25χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια 20χρονη φοιτήτρια.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, αφού προηγήθηκε μια περιπετειώδη καταδίωξη, και σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr είπε στους αστυνομικούς πως μαχαίρωσε την άτυχη κοπέλα 10 φορές επειδή "δεν άντεξα την απόρριψη".
Εκείνος δεν μπορούσε να τον αποδεχθεί και επίμονα προσπαθούσε να αλλάξει γνώμη στην 20χρονη σπουδάστρια της Νοσηλευτικής.

Όμως εκείνη ήταν αποφασισμένη. Την τελευταία προσπάθεια την έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν τη συνάντησε στο κέντρο των Φιλιατών όπου βρίσκονταν με τους φίλους της. Της ζήτησε να βρεθούν το βράδυ. Εκείνη αρνήθηκε.
Δεν θέλησε να υποκύψει στις πιέσεις του. Καβγάδισαν. Όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας. Ο 25χρονος που διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα στους Φιλιάτες άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και με το μαχαίρι που πήρε όρμησε εναντίον της. Χτύπησε την κοπέλα στο λαιμό. Οι γιατροί μέτρησαν πάνω από δέκα μαχαιριές με τις δύο από αυτές να είναι θανατηφόρες.
Σε όλη τη διάρκεια της ανάκρισης ήταν ψύχραιμος και δεν έδειξε να έχει μετανιώσει για το άγριο έγκλημα που διέπραξε, αναφέρει η ίδια πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα