Ο μικρός, το φιλότιμο και τα… απλά

22:52 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τα απλά είναι δύσκολα

Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365

Ποδόσφαιρο λέγεται και είναι απλό. Δυστυχώς όμως η ΑΕΚ δείχνει πολλές φορές ότι της είναι αδύνατο να κάνει ακόμα και τα απλά με αποτέλεσμα να βασανιζόμαστε με αποτελέσματα όπως αυτό στην Κέρκυρα. Δεν χρειάζεται ούτε κάποια επιστημονική προσέγγιση στο σύστημα ούτε υψηλή ποιότητα για να κρατήσεις μπάλα στα τελευταία λεπτά και να μην δεχτείς πίεση από μια ομάδα όπως οι Φαίακες. Το απλό όμως

για αυτή την ΑΕΚ αποδεικνύεται δύσκολο. Έδωσε δικαίωμα στην Κέρκυρα και τελικά το πλήρωσε.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο συνολικό όσο ατομικό. Για να μην κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάχτυλο μας είναι ξεκάθαρο πως συγκεκριμένοι παίκτες δεν διαθέτουν την ποιότητα για να παίξουν στην ΑΕΚ. Λόγω καταστάσεων όλοι πήραν τις ευκαιρίες τους και έδειξαν τι μπορούν, αλλά πολύ περισσότερο τι δεν μπορούν να κάνουν. Η ομάδα έχει πληρώσει πολλές φορές ατομικά λάθη και θα συνεχίσει να τα πληρώνει. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε φάσεις για γέλια και για κλάματα που θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν τελικά είναι τόσο δύσκολο να μαρκάρεις, να κάνεις ένα κοντρόλ ή να δώσει μια σωστή πάσα.

Ευτυχώς υπάρχει και η άλλη πλευρά. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κλωναρίδη, τα θετικά στοιχεία που δείχνει ο Μπουγαΐδης, η μαχητικότητα του Κοντοέ και η σταθερότητα του Κωνσταντόπουλου είναι λόγοι για να χαμογελάσεις και να ελπίζεις πως με μια άλλη διοίκηση η ΑΕΚ μπορεί να ονειρεύεται κάτι καλύτερο από ένα 2-2 στην Κέρκυρα.

Μικρέ έχεις πολύ μέλλον...

Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365

Η παραίτηση θέλει φιλότιμο

Του Αλέξανδρου Λυμπέρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365

Δεν χρειάζεται δίπλωμα προπονητικής για να αντιληφθείς το τεράστιο έγκλημα που έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι. Δεν χρειάζεται καν να έχεις παρακολουθήσει ποδόσφαιρο για να τον κριτικάρεις. Την γιαγιά μου -που δεν γνωρίζει τι σχήμα έχει η μπάλα- να έβαζες να πάρει απόφαση σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή τους οι βασικοί αμυντικοί της Ένωσης, όλους μαζί σε εκτός έδρας παιχνίδι, δεν θα τους δήλωνε. Να θυμίσω μάλιστα πως Γεωργέας και Καράμπελας δηλώθηκαν την ίδια μέρα (5/3/12), ενώ ο Μανωλάς ακόμα πιο μετά, άρα ο προπονητής γνώριζε πως δεν θα έχει και τους άλλους δύο (τότε γνώριζε ότι δεν θα έχει και τον Δέλλα). Μέγα επίτευγμα του Νικόλα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Και φυσικά δεν μιλάω εκ του ασφαλούς, λόγω του 2-2. Κατά την άποψή μου η Κέρκυρα δικαιούταν τον βαθμό της ισοπαλίας. Σε όλο το δεύτερο μέρος και με εξαίρεση την κόντρα επίθεση που βγήκε ο Βάργκας (ο Μπέλεκ ακόμα τρέχει να προλάβει τη μπάλα που ήταν στα 2 μέτρα από αυτόν), η ΑΕΚ είχε κλειστεί στο μισό της γήπεδο.

Όχι, δεν έπαιζε με την Μπαρτσελόνα, αλλά με την προτελευταία ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ε, αμάν πια! Έλεος ρε κόουτς, σταμάτα να μας ταλαιπωρείς κάθε εβδομάδα. Έχω τονίσει επανειλημμένος πως δεν περιμένω τη συνέντευξη Τύπου γιατί πιθανότατα θα εξοργιστώ περισσότερο από ότι συμβαίνε

Keywords
Τυχαία Θέματα