Νίκη γοήτρου για ΠΑΟ

21:17 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 27η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός παρά τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και το γεγονός πως βρίσκεται ένα βήμα πριν από την καταστροφή κατάφερε να νικήσει τον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ

με 1-0 για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μπει δυνατά για να πάρει ένα γρήγορο προβάδισμα. Στην συνέχεια όμως ο Άρης κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και βρισκόταν στην περιοχή των γηπεδούχων με ευκολία. Μάλιστα ο Νέτο έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε τετ α τετ που είχε με τον Καρνέζη στο 21ο λεπτό. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν απογοητευτικός και μέχρι το ημίχρονο δεν παρουσιάστηκε κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία με το 0-0 να μένει.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας και να έχει τν έλεγχο, παρά το γεγονός πως έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα στις τελικές προσπάθειες. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την αποβολή του Σπυρόπουλου στο 57ο λεπτό, λόγω του ότι έπιασε από τον λαιμό τον Γιαννώτα δημιούργησε προβληματισμό στους «πράσινους». Την λύση ήρθε να δώσει ο Ρούντολφ στο 82ο λεπτό όταν με πλασέ και μετά από πάσα του Κουίνσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το γκολ έκρινε και την αναμέτρηση, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει ένα [τρίποντο» ψυχολογίας.

ΠΑΟ: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βιτόλο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κλέιτον (65' Νίνης), Κουίνσι, Ζέκα (76'Μαρίνος), Χριστοδουλόπουλος (64' Ρούντολφ ).

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ, Φατί, Καζναφέρης (46'Γιαννιώτας), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Τριανταφυλλάκος (64'Πρίττας), Τσουκάνης (46'Κατίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα