«Ο Μουρίνιο θα γυρίσει πίσω στην Τσέλσι»

10:43 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τα βρετανικά δημοσιεύματα δίνουν συνέχεια στα σενάρια που θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποχωρεί πρόωρα το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς η "SUN" παρουσιάζει τον Πορτογάλο τεχνικό έτοιμο να επιστρέψει στην Τσέλσι υπό την προϋπόθεση πως αυτός θα κάνει το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα.

Στο δημοσίευμα υπάρχουν δηλώσεις ανθρώπου που βρίσκεται κοντά στον Μουρίνιο ο οποίος τονίζει: "Ο Ζοσέ θα γυρίσει πίσω στην Τσέλσι. Ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά εκεί τώρα. Ξέρει,

επίσης, ότι θα ήταν δύσκολο να γυρίσει πίσω και να έχει την ίδια απήχηση με την πρώτη του θητεία. Κατάφερε να κερδίσει το αγγλικό πρωτάθλημα στα πρώτα δυο χρόνια σε μια ομάδα που δεν είχε πανηγυρίσει τον τίτλο για πενήντα χρόνια. Ήταν κάτι απίστευτο. Για αυτό οι οπαδοί τον λάτρεψαν και εκείνος αγάπησε την ομάδα. Έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Ωστόσο, θα πει στον Αμπράμοβιτς... Εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ομάδας και εγώ το αφεντικό. Έλα να δουλέψουμε μαζί και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας... Για τον Ζοσέ, αυτή θα ήταν η τέλεια συνεργασία".

Υπενθυμίζεται πως στο διάστημα που ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν προπονητής της Τσέλσι, η αγγλική ομάδα κατάφερε να κατακτήσει έξι τίτλους σε διάστημα τριών ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα