Ο Ντέμης, ο Νοτιάς και το πλάνο για την ΟΥΕΦΑ

09:16 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Τα 3 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαΐδης και θα παραχωρήσει στην ΠΑΕ με ταμειακή διευκόλυνση, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει παράλληλα πως Παππάς, Κανελλόπουλος, Νικολαΐδης, Κούλης, όπως και οι Γκούμας-Χατζηιωάννου, έχουν συμφωνήσει πως πρέπει να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, ενώ υπολογίζεται ότι χρειάζονται 1,5 με 2 εκατ. ευρώ για την αποπληρωμή του δανείου της Morgan Stanley.

GOAL

Ο Νίκος Νοτιάς και οι χθεσινή επικοινωνία του με τον Πέτρο Παππά είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου ο Χιώτης εφοπλιστής δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει σήμερα για τα χρήματα που θα καταβάλει στην ΑΕΚ. Από κει και πέρα, η εφημερίδα αναφέρεται στο πλάνο της επόμενης μέρας, εκεί όπου ακόμα αναζητείται ο τρόπος που θα έρθει η εξυγίανση της ομάδας αλλά και το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα εφαρμόσει αυτό το σχέδιο.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η επόμενη περίοδος, εφόσον εξασφαλιστεί η αδειοδότηση, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία κάνει λόγο για σαρωτικές αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ. Όπως τονίζεται, καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του Τραϊανού Δέλλα και Νίκου Λυμπερόπουλου, την στιγμή που ήδη έχει γίνει κρούση σε Σωτήρη Κυργιάκο και Βαγγέλη Μόρα, ενώ στην Ένωση είναι διατεθειμένοι να στηριχθούν σε νέα παιδιά από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, αλλά και με άλλους που θα έχουν ήδη εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, όπως τονίζεται από την εφημερίδα, υπάρχουν έντονες σκέψεις για μετακόμιση στη Ριζούπολη, εκεί όπου θα κυκλοφορήσουν 8.000 διαρκείας και εισιτήρια έναντι 10 ευρώ. Από κει και πέρα, υπάρχει το πλάνο της ΑΕΚ στην Πειθαρχική της ΟΥΕΦΑ, γίνεται αναφορά για τις επαφές του Παππά και Νοτιά, με τον πρώτο να περίμενε τηλέφωνο από τον δεύτερο, αλλά και στη χθεσινή παρουσία του λογιστή του Νίκου Κούλη, στα Σπάτα.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η εφημερίδα φέρεται να έχει επικοινωνήσει με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΟΥΕΦΑ, που υποστηρίζει πως η ΑΕΚ εφόσον παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό πλάνο, με χρηματικές εγγυήσεις των μετόχων για άμεση χρηματοδότηση, τότε θα περάσει τον σκόπελο της Πειθαρχικής Επιτροπής και θα πάρει την παράταση που θέλει, μέχρι τις 31 Μαρτίου. Από κει και πέρα, γίνεται λόγος για άφιξη του Νίκου Νοτιά μέσα στο Σαββατοκύριακο, τα χρήματα και οι τρόποι που σπαταλήθηκαν τα 30 εκατ. ευρώ των Παππά-Νοτιά-Χατζηιωάννου, από το 2009, ενώ αναφορά υπάρχει και στην χθεσινή παρουσία του Σταύρου Αδαμίδη στα Σπάτα. Τέλος, υπάρχει το θέμα με τη δίκη του Ψωμιάδη, που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει αναβολή, αλλά και της πρότασης του Έτσου για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και εξασφαλισμένη αδειοδότησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα