Ο Ντέμης, το γήπεδο και η άλλη ΑΕΚ

10:32 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με το πανό ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα: "Εσύ είσαι η αιτία του κακού", είναι ο κεντρικός τίτλος στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με το Goal να προσθέτει: "Δίλεπτη διακοπή του αγώνα, με μεμονωμένους οπαδούς της ΑΕΚ να περιφέρουν πανό κατά του Νικολαϊδη. Χαρακτηριστικό είναι ότι το υπόλοιπο γήπεδο τους αποδοκίμασε". Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει: "Φραστικό επεισόδιο του Μάκου και μερίδας

οπαδών. Ισοπαλία και είσοδος στα πλέι οφ για Ένωση και Ατρόμητο".

SPORTDAY

Στο ματς του ΟΑΚΑ και το 0-0 της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στέκεται η εφημερίδα τονίζοντας ότι οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στα πλέι οφ. Όσον αφορά τον Ντέμη Νικολαϊδη και τις όποιες αντιδράσεις υπάρχουν προς το πρόσωπό του η εφημερίδα γράφει: "ο ίδιος προετοιμασμένος για τις αντιδράσεις κάποιων που δεν επιθυμούν την επιστροφή του, ακόμη και τώρα που δεν φαίνεται να υπάρχει «φως» από πουθενά αλλού για το μέλλον του συλλόγου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίζει τις παρασκηνιακές επαφές με υποψηφίους επενδυτές και χορηγούς, δίχως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι απτό. Άλλωστε και ο ίδιος δεν θέλει να πει το παραμικρό δημοσίως, προτού έχει κάτι συγκεκριμένο στα χέρια του, καθώς δεν θέλει να καλλιεργήσει ελπίδες στον ήδη πολλάκις απογοητευμένο από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις κόσμο της ομάδας.
Κάποιοι ισχυρίζονται πως ουσιαστικό αποτέλεσμα στις επαφές του δεν μπορεί να υπάρξει πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και το μεγάλο ερώτημα είναι αν η ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να περιμένει μέχρι τότε... Κι αυτό γιατί ακόμη δεν έχει καν συμπληρωθεί ο φάκελος προς την UEFA αφού δεν βρίσκονται τα 250.000 ευρώ που χρειάζονται για να εξοφληθούν και οι τελευταίες υποχρεώσεις, «τρέχουν» οι υποχρεώσεις προς παίκτες, υπαλλήλους, Εφορία και λοιπούς πιστωτές και τα προσδοκώμενα έσοδα ως το τέλος της σεζόν δεν υπερβαίνουν τις 250.000 ευρώ".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μία... άλλη ΑΕΚ πρέπει να παρουσιαστεί στα πλέι οφ και η εφημερίδα το τονίζει, διότι "με τέτοια εικόνα, η συμμετοχή θα είναι απλώς τυπική". Επίσης, η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ γράφει σχετικά με το χθεσινό ματς: "Φοβήθηκε να μη χάσει τον αγώνα ο Κωστένογλου στο τελευταίο δεκάλεπτο και η Ένωση τελείωσε το παιχνίδι με Φούντα και Λαγό στα εξτρέμ. Εξόργισε τον κόσμο ο Μπέλεκ. Όσοι δεν ενδιαφέρονται να μείνουν στην κερκίδα". Επίσης, γίνεται λόγος για "εικόνες ντροπής", αναφορικά με το πανό και τις αντιδράσεις: "Ημέρες επιστροφής Μπάγεβιτς, θύμισε χθες το σκηνικό στο ΟΑΚΑ με οπαδούς να... κραδαίνουν πανό κατά του Νικολαϊδη και άλλους να τους γιουχάρουν. Ουδέτερη στάση το πέταλο". Πάλι καλά που υπήρχαν και τα κορίτσια του βόλεϊ και υπήρχε ένα θετικό στοιχείο χθες με την εφημερίδα να το τονίζει. Όσον αφορά τον Νικολαϊδη σημειώνεται πως "μετά τις Εκλογές θα γίνει το μεγάλο βήμα, αν και υπάρχουν τα... αγκάθια της Εφορίας και των οργανωμένων".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Με το γήπεδο ασχολείται η εφημερίδα και κάνει λόγο για συνάντηση "Νικολαϊδη - Βούρου για τους Κινέζου. Στις 28 Απριλίου έρχονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι το

Keywords
Τυχαία Θέματα