«Ο ΟΦΗ θα μείνει στην κατηγορία»

15:56 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι ο ΟΦΗ μετά και το 1-1 με τον Πανθρακικό ωστόσο ο Αλέξης Περογαμβράκης υπογράμμισε πως η κρητική ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στην Super League καθώς έχει καλή ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος επιθετικός και σκόρερ στο χθεσινό παιχνίδι στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό: «Πέτυχα ένα όμορφο γκολ, είδα την κίνηση του Παπάζογλου έκανα την κεφαλιά

και μπήκε το γκολ. Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση όπως και στους τελευταίους αγώνες. Για αυτό και αυτός ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι»
Για τον ΟΦΗ: «Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Ακόμη, ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας και όπως όλες οι ομάδες στην Ελλάδα έχουμε προβλήματα. Εμείς δουλεύουμε και ακούμε τον προπονητή μας. Στόχος μας είναι η παραμονή μας στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».
Για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο: «Έχουμε ένα δύσκολο ματς την επόμενη αγωνιστική. Στόχος μας να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσουμε. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία».
Για τη διαφορά μεταξύ τρίτης και πρώτης κατηγορίας: «Η τρίτη κατηγορία, όπου αγωνιζόμουν με τον Ρούβα, έχει πολλές διαφορές από την πρώτη. Μαθαίνω πολλά πράγματα στην προπόνηση και κάθε μέρα γίνομαι όλο και καλύτερος».

Keywords
Τυχαία Θέματα