Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε... Πολέμη

13:22 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως ο Αδαμάντιος Πολέμης συμμετείχε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καταβάλλοντας το ποσό που του αναλογεί, βάσει μετοχικού ποσοστού, δηλαδή 250.000 ευρώ.
Στην πρόσφατη Γ.Σ., ο μέτοχος του Παναθηναϊκού είχε αποκαλύψει πως προτίθεται να διαθέσει συνολικά 1 εκατομμύριο ευρώ με την ΠΑΕ να ενημερώνει πως τα υπόλοιπα 750.000 ευρώ θα μπουν υπό την μορφή δανείου

μέσα στις επόμενες μέρες.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ο κ. Α. Πολέμης κατέθεσε το ποσόν των € 250.000 που του αναλογεί σύμφωνα με το ποσοστό του για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και έθεσε στη διάθεση του Παναθηναϊκού επιπλέον € 750.000 υπό μορφή δανείου, χωρίς να ζητήσει εγγυήσεις από την ΠΑΕ. Η εκταμίευση του ποσού των € 750.000, σύμφωνα με το καταστατικό, θα γίνει μόλις το εγκρίνει το ΔΣ της ΠΑΕ στην επόμενη συνεδρίασή του".

Στα αγωνιστικά συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον Γιόσου Σαριέγκι να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον είχε αφήσει εκτός αποστολής του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα