Ο Πεπ ψάχνει να βρει τον... ρουφιάνο!

08:26 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η γερμανική εφημερίδα BILD σε δημοσίευμα της αποκάλυψε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποστήριξε πως στα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου υπάρχει ένας ρουφιάνος που μεταφέρει προς τα έξω όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός πριν από το ντέρμπι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ προειδοποίησε, μιλώντας στους παίκτες του, πως θα πλακώσει στις κλωτσιές όποιον διαρρέει στον Τύπο όσα γίνονται στα αποδυτήρια.
Το γεγονός επιβεβαίωσε

και ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Sky 90 τόνισε: "Μπορεί να μην είμαστε η NSA για να μάθει η Αμερική ποιος είναι αυτός, αλλά θα πρέπει να ξέρει πως θα πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση αλλιώς δεν θα έχει πρόβλημα μόνο με τον προπονητή, αλλά και με τον σύλλογο.
Μια υποψία δεν λέει τίποτε, γιατί στο τέλος της ημέρας πρέπει να έχεις αποδείξεις. Ο προπονητής κάνει τον τομέα της τακτικής δίχως κόσμο στην προπόνηση και αυτός που μεταφέρει την πληροφορία προς τα έξω, ελπίζει να έχει κάποιο όφελος".
Για τον Γκουαρντιόλα, ο Ρουμενίγκε είπε πως ο Ισπανός "είναι ένας απόλυτα τελειομανής προπονητής, με εμμονή στην ακρίβεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα