Ο πρόεδρος της Τσεχίας μιλούσε κι οι υπουργοί του κοιμούνταν!

22:56 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μάλλον ανιαρά ήταν τα όσα έλεγε ο Πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν στο Κοινοβούλιο της χώρας καθώς δυο υπουργοί του κοιμήθηκαν πάνω στα έδρανα!

Η κάμερα κατέγραψε τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας να κοιμούνται, ο ένας μάλιστα πεσμένος πάνω στο έδρανο, την ώρα που μιλούσε ο Ζέμαν. Μάλιστα πολλοί από τους υπόλοιπους βουλευτές χάζευαν και έγραφαν μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα.

«Αν θέλετε κάποιον αξιωματούχο να υπογράφει χαρτιά χωρίς να τα διαβάζει, θα τρώει

καλά και θα τον παίρνει ο ύπνος, τότε πρέπει να εκλέξετε κάποιον άλλον», ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Τσεχίας, κοιτάζοντας ταυτόχρονα πίσω του, όπου βρίσκονταν οι δύο... νυσταγμένοι υπουργοί.

Συγκεκριμένα ώρα που ο Τσέχος ηγέτης μιλούσε για τους στόχους και τα προβλήματα της τσεχικής εξωτερικής πολιτικής, ο 75χρονος ΥΠΕΞ- ο οποίος καθόταν πίσω του στα έδρανα του Κοινοβουλίου κοιμόταν και δεν άκουσε όταν ο Ζέμαν εκφράστηκε με δυσαρέσκεια προς το άτομο του, σχετικά με το διορισμό νέων πρεσβευτών.

Όταν δεν παρατήρησε καμία αντίδραση, ο πρόεδρος αναγκάστηκε να γυρίσει προς το μέρος του και να τον ξυπνήσει με ένα χαμόγελο αμηχανίας.

Ο υπουργός Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ πάντως προσπάθησε να δικαιολογηθεί και είπε ότι στην πραγματικότητα δεν κοιμόταν, αλλά απλώς «αποφάσισε να ξεκουραστεί λιγάκι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα