Ο θάνατός σου… η ζωή μου

23:44 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 6ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

NTOΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ: 0-1
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Σε μπελάδες έβαλε την περσινή δευτεραθλήτρια Ντόρτμουντ, η Άρσεναλ, καθώς τη νίκησε με 1-0 μέσα στη Γερμανία κι έκανε βήμα πρόκρισης.

Στο 22' το σουτ του Σμέλτσερ έφυγε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Μπλαστσικόφσκι στο 25', ενώ στο 37' ο Μχιταριάν βγήκε σε ιδανική θέση απέναντι στον Σέζνι, αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ. Η Ντόρτμουντ είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 43', με τον Λεβαντόφσκι να βρίσκει

χώρο έξω από την περιοχή και να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 51ο λεπτό ο Σέζνι έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ρόις, ενώ στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε σωστά γκολ του ίδιου παίκτη. Στο 54' το φάουλ του Ρόις έφυγε άουτ, ενώ στο 56' το σουτ του Γερμανού κόντραρε στον Κοσιελνί. Τελικά στο 62ο λεπτό η Άρσεναλ πάγωσε το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», καθώς ο Οζίλ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ζιρού έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ράμσεϊ με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ράμσεϊ έπιασε ξερό βολέ, αλλά ο Βαϊντενφέλερ έπεσε κι έδιωξε όμορφα, ενώ στο 66' ο Ζιρού έκανε το γύρισμα, αλλά ο Σαχίν έκοψε πάνω στη γραμμή. Το ματς είχε δαιμονισμένο ρυθμό και στο 70ο λεπτό η κεφαλιά του Μερτεζάκερ έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια των Γερμανών, όπως και η κεφαλιά του Κοσιελνί στο 79'.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Παπασταθόπουλος, Σούμποτιτς, Γκροσρόιτς, Σμέλτσερ, Σαχίν, Μπέντερ (75' Χόφμαν), Μπλαστσικόφσκι (75' Ομπαμεγιάνγκ), Ρόις (88' Σκίμπερ), Μιχταριάν, Λεβαντόφσκι

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Ροσίτσκι (90+1' Βερμάελεν), Καθόρλα (75' Μονρεάλ), Οζίλ, Ζιρού (90' Μπέντνερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα