Οι αφανείς ήρωες τoυ All Star

18:24 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

Πίσω από κάθε πετυχημένη διοργάνωση, υπάρχει ένα μεγάλο πλήθος αφανών ηρώων, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του All Star Day Γυναικών 2013.

Ο Κώστας Ζαρκάδας ήταν το alter ego του προέδρου του Ερμή Ηγουμενίτσας Άγγελου Μπάντιου κι ο άνθρωπος που είχε τις λύσεις για όλα τα προβλήματα, ωστόσο χωρίς καμία διάθεση έπαρσης λίγες ώρες μετά το πέσιμο της αυλαίας δικαιολογημένα εξέφραζε την ικανοποίηση του.

«Δεν έχω άλλη εμπειρία από ανάλογη διοργάνωση, αλλά στο δικό μου το μυαλό κάπως έτσι φανταζόμουν το All Star Day. Είμαστε άνθρωποι που μας χαρακτηρίζει μια τελειομανία και θεωρώ ότι βγήκε προς τα έξω κάτι πολύ όμορφο», είπε με αργή σταθερή φωνή κι όταν τον ρωτήσαμε αν άξιζε τελικά το ξενύχτι και το άγχος του τελευταίου μήνα πρόσθεσε χαμογελώντας: «Αν δεν σπείρεις και δεν κουραστείς να οργώσεις δεν μπορείς να θερίσεις».

Ο Θωμάς Λάμπρου από το 1984 έχει αφιερώσει τον εαυτό του στο βόλεϊ της Ηγουμενίτσας, αρχικά ως παίκτης και την τελευταία 20ετία ως προπονητής, αλλά αυτό που έζησε το μεσημέρι του Σαββάτου: «...δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Για να πω την αλήθεια ήταν πολύ καλύτερο απ' ότι θα μπορούσα να φανταστώ. Ήταν κάτι τρομερό!

Η εικόνα με το τέλος του αγώνα, όπου το γήπεδο γέμισε με παιδιά, μου προκάλεσε τόσο έντονα συναισθήματα που δεν έχω λόγια για να σας τα περιγράψω κι εύχομαι σύντομα να ζήσουμε ανάλογες στιγμές».

Η Έλενα Τσανάκα απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ πήρε το βάπτισμα του πυρός στη δημοσιογραφία με την ίδια να δηλώνει ότι ως εμπειρία «ήταν πολύ καλύτερα απ' ότι το φανταζόμουν» κι αυτό γιατί «δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Είχα κάποιες αμφιβολίες, αλλά τελικά η Ηγουμενίτσα αγκάλιασε το All Star Day κι όλα εξελίχθηκαν τέλεια».

Ο Φίλιππος Μπούτρης είναι παίκτης στον Ερμή και προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας, οπότε η χαρά του ήταν πολλαπλή. «Αυτό που μένει τελικά είναι η χαρά που δώσαμε στον κόσμο, αλλά κι η χαρά των κοριτσιών που ήρθαν εδώ και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τα χαμόγελα των παιδιών και των αθλητριών μας γεμίζουν κι εμάς ικανοποίηση», είπε αρχικά και πρόσθεσε με βεβαιότητα: «Ήταν δύσκολο, αφού πρώτη φορά γινόταν μια τόσο σημαντική βολεϊκή διοργάνωση στην πόλη μας, αλλά την επόμενη φορά θα γίνει ακόμη καλύτερα».

Κι αυτή η βεβαιότητα πηγάζει από τον εξής απλό λόγο: «Η Ηγουμενίτσα στηρίζει το βόλεϊ και το νιώθουμε κάθε χρόνο στον Ερμή. Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια κι αυτό το μήνυμα περνάει στον κόσμο, ενώ είναι σημαντικό ότι το All Star Day το στήριξαν όλες οι πόλεις της Ηπείρου και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Βλέπετε, τόσα χρόνια εμείς ταξιδεύαμε σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα για να δούμε τέτοιες διοργανώσεις, τώρα όμως ήρθε η σειράς μας».

Η Ανθούλα Αλεξίου ήταν το... αγχολυτικό της διοργάνωσης, αφού με το χαμόγελο και την ηρεμία της εξέπεμπε την απαραίτητη θετική ενέργεια. «Μου φαινόταν δύσκολο στην αρχή το εγχείρημα, υπήρχε άγχος, αλλά όπως είδατε με λίγη τρέλα και πολύ αγάπη αποδείξαμε ότι όλα γίνονται», είπε με
μια δόση μελαγχολίας τώρα που η γιορτή τελείωσε. «Αυτό που μένει είναι μια γλυκιά ανάμνηση και χαρά, πολύ χαρά, ελπίζοντας όμως ότι ανοίξαμε το δρόμο για να έρθουν κι άλλες διοργανώσεις στην πόλη μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα