Οι Αγανακτισμένοι το βράδυ πάνε σπίτι τους (ΦΩΤΟ)

15:10 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Παρά το γεγονός ότι έξω από τον καθεδρικό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο είναι στημένες δεκάδες σκηνές από τους Αγανακτισμένους, φαίνεται ότι αυτές είναι κατά κύριο λόγο... διακοσμητικές.

Η εφημερίδα Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες που τράβηξε τη νύχτα με θερμική κάμερα και αποδεικνύουν ότι μόνο στο 90% των σκηνών μένουν μέσα και το βράδυ αγανακτισμένοι πολίτες.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το γνωστό κιτρινοκόκκινο χρώμα των θερμικών καμερών που υποδεικνύει την ύπαρξη σώματος είναι σπάνιο μέσα στις σκηνές οι οποίες παραμένουν με μωβ χρώμα.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, οι περισσότεροι διαδηλωτές φαίνεται να επιλέγουν για το βράδυ κάποιο ζεστό δωμάτιο να μείνουν. Η Daily Mail συνεχίζει: «Ωστόσο, παρόλο που είναι μερικής απασχόλησης διαδηλωτές, οι ακτιβιστές την προηγούμενη εβδομάδα ανάγκασαν τον καθεδρικό να κλείσει κάτι που είχε να συμβεί από τον βομβαρδισμό των Γερμανών το 1940».

Ο αρχιεπίσκοπος του Λονδίνου δήλωσε σήμερα ότι ήρθε η ώρα οι διαδηλωτές να φύγουν, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα για να απομακρύνουν τις σκηνές και τους διαδηλωτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα