Οι διάλογοι της… αποχής

12:22 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έδειχνε ότι πήγε σήμερα το πρωί στα Σπάτα αποφασισμένη να αντιδράσει. Να πάρει θέση στην κατρακύλα της ΑΕΚ, στην ξεφτίλα που πρώτοι από όλους βιώνουν οι ίδιοι οι παίκτες. Και ήταν δεδομένο ότι οι αρχηγοί της θα είχαν βαρυσήμαντο λόγο σε όλο αυτό… Ετσι, εντός των αποδυτηρίων ο Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Παντελής Καφές ηγήθηκαν της κατάστασης παίρνοντας τον λόγο.

«Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μαζί. Να στείλουμε ως ομάδα

ένα μήνυμα στους μετόχους, να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο. Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ και εμείς μαζί. Είμαστε όλοι στα όρια μας. Δεν πάει άλλο, πρέπει να αντιδράσουμε. Χορτάσαμε από τα λόγια τους και με την κίνηση της αποχής από την προπόνηση δείχνουμε ότι αντιδρούμε» είπαν μεταξύ άλλων οι τρεις αρχηγοί του δικεφάλου μέσα στα αποδυτήρια και έδειξαν τον δρόμο.

Οι περισσότεροι παίκτες της Ενωσης έδειξαν θετικοί στην αποχή από την προπόνηση, ενώ υπήρχαν και ελάχιστοι που πιστεύουν ότι ούτε τώρα θα γίνει τίποτα και απλώς δέχθηκαν βάζοντας μπροστά από όλους την συλλογική απόφαση των αποδυτηρίων.

Πάντως, οι τρεις αρχηγοί μίλησαν στα αποδυτήρια και για το θέμα των υπογραφών των εγγράφων και έδωσαν μια συμβουλή, δίνοντας ωστόσο στον καθένα να καταλάβει ότι πρέπει να αποφασίσει ατομικά. «Το θέμα των υπογραφών είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός. Δεν θα σας πούμε τι να κάνετε. Θεωρούμε όμως ότι είναι καλό να υπογράψουμε όλοι μας να βοηθήσουμε, αφού είναι ένας νέος διακανονισμός. Ότι θέλει ας κάνει ο καθένας» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα