Οι συμβουλές του Νταλγκλίς

17:52 16/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από 11 αγωνιστικές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι» βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση μόλις δύο πόντων από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και ο «King Kenny», ο οποίος κατέχει πλέον πόστο στη διοίκηση, θεωρεί πως με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσουν να συνεχίσουν μέχρι τέλους στον ίδιο ρυθμό.
«Μπορεί ακόμα να μην έχει συμπληρωθεί το ένα τρίτο της σεζόν ωστόσο μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα και θεωρώ πως δύο ομάδες που, εκτός των άλλων, έχουν ξεχωρίσει είναι η Λίβερπουλ και η Σαουθάμπτον.
Ξέρουμε πως όλοι οι μεγάλοι, η Γιουνάιτεντ, η Σίτι, η Τσέλσι

και η Άρσεναλ αναμένεται να αποκτήσουν παίκτες τον Ιανουάριο. Αν η Λίβερπουλ μπορέσει να κρατήσει τον Σουάρες και να προχωρήσει σε κάποιες καλές προσθήκες, τότε είμαι σίγουρος πως θα μπορέσει να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί που είναι τώρα» έγραψε μεταξύ άλλων στην στήλη του στη «Daily Mirror» ο Νταλγκλίς, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ.
«Την περασμένη εβδομάδα όλοι ασχολήθηκαν με το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες πήρε μια σπουδαία νίκη, η οποία την επανέφερε στην μάχη του τίτλου» τόνισε σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα