«Όλα κρίνονται στο νερό…»

00:00 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Μορφέσης αμέσως μετά τη νίκη της Εθνικής Νέων Γυναικών επί της Μεγάλης Βρετανίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βόλου, μίλησε για το ματς της τετράδας με τις Η.Π.Α. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι παίκτριές του, εξήγησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το φαβορί αλλά τόνισε ότι όλα κρίνονται στο νερό:

«Στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και καλοί στον παίκτη λιγότερο, να μην έχουμε κενά διαστήματα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε

κίνηση στην επίθεση.
Οι ΗΠΑ είναι μεν το φαβορί αλλά όλα κρίνονται μέσα στο νερό».

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Στέφανος Λέανδρος σχολίασε: «Στο μυαλό μας είναι μόνον οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή και όχι πόσες ευκαιρίες έχουμε για να πάρουμε μετάλλιο στην διοργάνωση. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι νομίζω ότι δείξαμε σοβαρότητα από την αρχή και πήραμε την διαφορά που θέλαμε. Στη συνέχεια δοκιμάσαμε και κάποια πράγματα που θέλαμε να δούμε, ενώ δώσαμε χρόνο συμμετοχής και στα μικρότερα παιδιά».

Η Ελευθερία Πλευρίτου μίλησε για το... κλειδί που θα δώσει τη νίκη στην Ελλάδα στον αυριανό ημιτελικό με τις Αμερικανίδες: «Η τακτική είναι που θα φέρει τη νίκη και πάνω σ' αυτή πρέπει επικεντρώσουμε. Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία να μπούμε δυνατά από την αρχή και με τη βοήθεια του κόσμου να πετύχουμε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα