Όνειρα παραμονής για Δόξα

17:12 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΕΛΙΜΟΣ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)

Σε μία ακόμα μεταξύ τους αναμέτρηση η Δόξα Δράμας κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Δραμινοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ τελικά κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 2-1. Για ακόμα μία αγωνιστική οι Αγρινιώτες μένουν με

παίκτη λιγότερο αφού ο Ντολεζάι δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 51'. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή έμεινε για όγδοο ματς στη Σούπερ Λίγκα με παίκτη λιγότερο.

Κακό το θέαμα της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Οι συγκινήσεις ήταν ελάχιστες με αποτέλεσμα το ματς να μην έχριζε μεγάλης σημασίας μέχρι την επανάληψη. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές αλλά για ελάχιστο χρόνο.

Η νίκη αυτή δίνει ακόμα περισσότερες ελπίδες στη Δόξα Δράμας για το όνειρο της παραμονής.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Κάκιστο το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος. Δόξα Δράμας και Παναιτωλικός δεν μπορούσαν να φτάσουν στις εκατέρωθεν εστίες εξαιτίας των πολλών λαθών στην μεσαία γραμμή. Η ομάδα του Αγρινίου ωστόσο ήταν εκείνη που προσπάθησε να κρατήσει τα... προσχήματα και είχε κάποιες καλές στιγμές στην προς την εστία του Σέρεμετ.

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή ήταν λίγο χειρότεροι από τους Δραμινούς αλλά και πάλι η εικόνα της αναμέτρησης στα πρώτα 45 λεπτά παρέμεινε να είναι χαμηλής ποιότητας.

Ο Μάκης Κατσαβάκης φέρεται να έχει δώσει περισσότερη έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας όπως φάνηκε και από τον τρόπο παιχνιδιού των Δραμινών.

Οι τελικές προσπάθειες και των δύο ομάδων ήταν συνολικά έξι με την Δόξα Δράμας να της ανήκει μόλις η... μία.

Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς να αφήσει κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση.

Στην επανάληψη, ο... Ντολεζάι φρόντισε να κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο της Δόξα Δράμας αφού στο 51' δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Παναιτωλικό για υπόλοιπο του ματς με παίκτη λιγότερο. Οι Αγρινιώτες μένουν με παίκτη λιγότερο για όγδοο ματς Σούπερ Λίγκα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 61' έπειτα από πολύ καλή προσωπική ενέργεια του Κούσα ο οποίος στο τέλος πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Δεν πέρασαν τέσσερα λεπτά και η Δόξα Δράμας ισοφάρισε άμεσα με τον Λίμα να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα. Το ματς είχε την εκρηκτικότητα η οποία όμως κράτησε για πολύ λίγο.

Οι Δραμινοί δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο. Ωστόσο στο 82' η Δόξα Δράμας κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Ο Κυβελίδης δέχτηκε το διώξιμο των αμυντικών της ομάδας του και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε την ανατροπή.

Το ματς θα μπορούσε να λήξει ισόπαλο αλλά ο Αναστασιάδης δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ ήταν αμαρκάριστος, με την κεφαλιά του να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σέρεμετ.

Το ματς έληξε με τη Δόξα Δράμας ν

Keywords
Τυχαία Θέματα