Ονειρεύεται Νεϊμάρ ο Γκαλιάνι

21:23 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

«Μου φαίνεται ότι ωριμάζουμε» είπε αρχικά ο Γκαλιάνι και συνέχισε, αναφερόμενος στα παράπονα της Κατάνια μετά τον μεταξύ τους αγώνα. «Διαμαρτύρονται για τη διαιτησία; Πέρυσι εμείς δεν διαμαρτυρηθήκαμε για το γκολ του Ρομπίνιο που δεν μέτρησε. Επίσης, έγινε πέναλτι στον Νοτσερίνο, όμως οι εφημερίδες ούτε που το ανέφεραν. Η αποβολή του Μπαριέντος δεν ήταν δικό μας λάθος».

Όσον αφορά τη μεταγραφική, ο αντιπρόεδρος των Ροσονέρι ανέλυσε. «Έχουμε 32 παίκτες. Αν δεν αποχωρήσει κανένας, δεν θα έρθει κανένας. Πρέπει

να μειώσουμε το ρόστερ σε 26-27 παίκτες. Αν δεν φύγουν 5, δεν θα έρθει κανένας».

Ο Γκαλιάνι μίλησε συγκεκριμένα για τον Πάτο: «Αν τον ζήτησε κάποια ομάδα; Κανένας δεν έχει ζητήσει κανέναν από τους παίκτες μας. Ο Πάτο επιστρέφει και τα πάντα έχουν ξεκαθαριστεί με τον μάνατζέρ του, Ζιλμάρ Βελόζ. Η Σάντος ενδιαφέρεται για τον Ρομπίνιο. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ο 67χρονος κατέληξε σχολιάζοντας μία δήλωση του Νεϊμάρ για τον Ρομπίνιο. «Ζήτησε την επιστροφή του Ρομπίνιο; Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν τον θέλει τόσο πολύ, μπορεί να πληρώσει, για τη μεταγραφή του. Ο Νεϊμάρ και ο Ελ Σαραουί είναι οι δύο καλύτεροι 20χρονοι στον κόσμο. Θα ήταν τέλειο να έχουμε στην επίθεση αυτούς τους δύο. Ο Ιμπραΐμοβιτς; Δεν έχω νεότερα, δεν το έχω πάρει από τότε που έφυγε. Έχω μιλήσει με όλους τους άλλους που έφυγαν αλλά όχι με τον Ιμπραΐμοβιτς».

Keywords
Τυχαία Θέματα