Οριστικά 3ος ο Ηρακλής

18:18 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ''με τη βούλα'' τερμάτισε ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε με 15-6 του Εθνικού στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Οι παίκτριες του Γιώτη Ιωακειμίδη ήταν καλύτερες καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και επέβαλαν από την αρχή το δικό τους ρυθμό, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στις Πειραιώτισσες. Κορυφαία από πλευράς γηπεδούχων η Μάγδα Τζίμα με 6 τέρματα.

Το σύνολο του Γιώργου Κατσούλη που έψαχνε μόνο νίκη στο σημερινό ματς, ελπίζοντας παράλληλα σε ''στραβoπάτημα'' του Τρίτωνα Αμαρουσίου, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, παρουσιάζοντας κακό πρόσωπο και μένοντας οριστικά πια εκτός τετράδας και πλέι-οφ.

Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος τον ΝΟ Βουλιαγμένης με μειονέκτημα έδρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 5-3, 4-1, 2-1

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώτης Ιωακειμίδης): Γούλα, Αβράμη, Τσελεπή 1, Καριπίδου , Τζίμα 6, Τριχολίδου, Ζάντου 2, Γουάρντ 2, Σαρησάββα 1, Φλώρου Χ. 2, Φλώρου Μ. 2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιώργος Κατσούλης): Λεοντσίνη, Ζέκου, Χαραλαμπίδου, Κουγιουμτζή Μ., Ασουμανάκη, Μπίσμπα, Κουγιουμτζή Ν. 2, Κούβδου 1, Καραλόγου 1, Παντελίδου, Αντωνάκου 2, Σολανάκη, Σταματιάδου

Διαιτητές: Σπανούδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Ελευθεριάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα