«Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

22:54 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τον παράγοντα έδρα θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ώστε να επιβληθούν εκείνων της Φορτούνα Ντίσελντορφ, σύμφωνα με τον Άντερσον, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

«Έχω αισθήματα για τη Φορτούνα, αφού έπαιξα σε αυτή, έκανα καλούς φίλους και έχω καλές αναμνήσεις. Όμως παρ' όλο που ζούμε βίους αντίθετους στον βαθμολογικό πίνακα, χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη. Ο στόχος μας για τη σεζόν είναι ξεκάθαρος και απομένοντας μόλις τρεις ματς για να τελειώσει η διοργάνωση, κάθε πόντος είναι σημαντικός, γιατί η μάχη για μια θέση που οδηγεί

στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι πολύ μεγάλη», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος για να συμπληρώσει στην συνέχεια:

«Στο πρώτο ματς στο Ντίσελντορφ δεν πήγαμε πολύ καλά, ενώ εγώ ήμουν εκτός εξαιτίας μιας χειρουργικής επέμβασης. Γνωρίζουμε για το τι είναι ικανοί να κάνουν και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην γίνει περίπλοκη η αναμέτρηση. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και με τη βοήθεια της εξέδρας μας να επιτεθούμε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και να πάρουμε το μοναδικό αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα