Ούτε μια ψήφο στον Ρονάλντο ο Μέσι

12:03 2/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή ωστόσο δεν προτίθεται να τον ψηφίσει για το βραβείο της "Χρυσής Μπάλας" καθώς ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκεται ανάμεσα στις προτιμήσεις του Αργεντινού επιθετικού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική εφημερίδα "Sport", ο Μέσι ρωτήθηκε για το πού θα δώσει τις ψήφους του για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να απαντά: "Την προηγούμενη χρονιά ψήφισα τον Τσάβι, τον Ινιέστα

και τον Κουν Αγκουέρο με αυτή την σειρά. Υπολογίζω ότι φέτος θα κάνω το ίδιο. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά σίγουρα θα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Ο Τσάβι και ο Ινιέστα θα είναι σίγουρα και σκέφτομαι ανάμεσα στον Ιγκουαΐν, τον Ντι Μαρία και τον Αγκουέρο".
Όταν ο δημοσιογράφος του επεσήμανε πως οι Ιγκουαΐν και Ντι Μαρία ανήκουν στην Ρεάλ Μαδρίτης τότε ο Μέσι απάντησε πως θα δώσει την ψήφο του στον Αγκουέρο.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Mundo Deportivo", ο Μέσι αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, τον οποίο δεν γνωρίζω ως άτομο, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο". Όσο για το αν ενοχλείται που σε ορισμένα γήπεδα οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φωνάζουν το όνομα του Ρονάλντο για να τον πικάρουν, ο Αργεντινός επιθετικός υπογράμμισε πως δεν τον απασχολεί και πως το θεωρεί απολύτως φυσιολογικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα