Πάει Λεβερκούζεν ο Παπασταθόπουλος

08:08 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας SPORTDAY αναφέρει πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος το προσεχές διάστημα θα πάρει μεταγραφή για την Μπάγερ Λεβερκούζεν καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Βέρντερ Βρέμης βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
Η Λεβερκούζεν προσφέρει 9 εκατομμύρια ευρώ, η Βέρντερ ζητά λίγα παραπάνω χρήματα αλλά όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συμφωνία. Μάλιστα, ο Παπασταθόπουλος έχει συμφωνήσει προφορικά για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με ετήσιες απολαβές 1.5 εκ. ευρώ.

Σημειώνεται πως από την επόμενη σεζόν η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ το προηγούμενο διάστημα η Βέρντερ Βρέμης εμφανιζόταν πρόθυμη να πουλήσει τον πρώην στόπερ της ΑΕΚ προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Από την άλλη, και ο Παπασταθόπουλος είχε εκφράσει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίζεται στην Βέρντερ Βρέμης από το 2011 έχοντας παίξει σε 57 από τα 65 παιχνίδια της Bundesliga έχοντας σκοράρει δυο φορές ενώ έχει αντικρίσει 19 φορές την κίτρινη κάρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα