Πάει Τουρκία ο Γιάχιτς

09:11 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση της τουρκικής ομάδας και αν ο Βόσνιος, πρώην μέσος-αμυντικός της ΑΕΚ, περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί αύριο, θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Γιάχιτς πέταξε το απόγευμα της Τρίτης για Αθήνα, ώστε να μεταβεί από εκεί στην Τουρκία και να υποβληθεί την Τετάρτη στα ιατρικά τεστ.

Οπως

αναφέρει ο βοσνιακός Τύπος (Dnevni Avaz), ο 29χρονος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια και θα λάβει συνολικά 1 εκατ. ευρώ! Ο ΑΠΟΕΛ έκρινε συμφέρουσα την τουρκική πρόταση και αποφάσισε να την αποδεχτεί, από τη στιγμή που ο Γιάχιτς δεν καθιερώθηκε στην ενδεκάδα.

Για την τουρκική πρόταση για τον Σανέλ Γιάχιτς ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, δέχτηκε χθες το βράδυ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό επίσημη πρόταση για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σανέλ Γιάχιτς σε ομάδα του εξωτερικού. Τόσο η εταιρεία όσο και ο ποδοσφαιριστής μελετούν τη συγκεκριμένη πρόταση». Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι περισσότερο από την πλευρά των "γαλαζοκίτρινων" τη δεδομένη στιγμή, αφού ο Γιάχιτς πρέπει πρώτα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι πρωταθλητές Κύπρου, αναμένεται να πάρουν περίπου 300.000 ευρώ, απ' τη μετακίνηση του Γιάχιτς στην Τουρκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα