Παίζουν χωρίς λεφτά γα να σώσουν την ομάδα τους!

16:36 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το οικονομικό σκέλος στο ποδόσφαιρο είναι ένας σημαντικός παράγοντας και ειδικότερα όταν αυτό βρίσκεται σε επαγγελματικό επίπεδο. Συχνά πυκνά βλέπουμε παραδείγματα παικτών που είτε παρατούν στα κρύα του λουτρού τις ομάδες τους, είτε έχουν μειωμένη απόδοση, λόγω οφειλών που έχει ο σύλλογος προς αυτούς. Ωστόσο στην εποχή μας υπάρχουν ακόμη παίκτες που τιμουν τη φανέλα.

Οι νεοφώτιστοι στην μεγάλη κατηγορία του βουλγαρικού πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Νεφτοχιμίκ, Κοσταντίν Τζαμπάζοφ ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές

πως οι διαπραγματεύσεις με υποψήφιους χορηγούς ναυάγησαν. Ως εκ τούτου ο σύλλογος βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας γεγονός που ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιφέρει την αναγκαστική απόσυρση της Νεφτοχιμίκ από το πρωτάθλημα.

Ο Τζαμπάζοφ διεμήνυσε στους ποδοσφαιριστές που διαμένουν μακριά από το Μπουργκάς πως δεν μπορεί πλέον η ομάδα να καταβάλλει τα ενοίκια των σπιτιών τους. Έπειτα από ατέρμονες συζητήσεις οι υπόλοιποι παίκτες αποφάσισαν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δίχως αμοιβή! Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν τελικά η Νεφτοχιμίκ γλιτώσει την καταστροφή καθώς ακόμη και το γήπεδο που αγωνίζεται ανήκει στην Τσερνομόρετς.

Έτσι αποφασίστηκε να μετακομίσει στο Νέσεμπαρ το οποίο βρίσκεται 30 χιλιόμετρα μακριά από το Μπουργκάς."Κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αποδεσμεύθηκαν οι παίκτες που είναι από το Μπουργκάς καθώς δεν μπορούσαμε να πληρώνουμε τα ενοίκια τους. Θα βασιστούμε σε ντόπιους ποδοσφαιριστές κάνοντας ότι καλύτερο μπορούμε. Στην παρούσα φάση δεν έχουμε πόρους και η ομάδα αποτελείται από 14 παίκτες. Φυσικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες. Δεν υπάρχει φως στο τούνελ", παραδέχθηκε ο Τζαμπάζοφ.

Η Νεφτοχιμίκ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις εφτά βαθμούς (2-1-9).

Keywords
Τυχαία Θέματα