ΠΑΟΚ για Κουμορτζί

09:10 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί ο ΠΑΟΚ την εξέλιξη στην υπόθεση του Μπερνάρ Κουμορτζί με τον Γκανέζο χαφ να "σφραγίζει" χθες επιταγή του Νέου Πανιωνίου για οφειλές. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βλέπουν θετικά την περίπτωση απόκτησης του Κουμορτζί ιδιαίτερα αν ο ποδοσφαιριστής καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.

Παρότι η οικονομική

κατάσταση του ΠΑΟΚ δεν επιτρέπει τέτοιου είδους "ανοίγματα" θα γίνει μια προσπάθεια για την απόκτηση του Κουμορτζί μόνο που δεν θα είναι η μόνη ομάδα που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον καθώς στο παρελθόν ομάδες από Βέλγιο, Γαλλία αλλά και ο Ολυμπιακός είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Γκανέζου χαφ.

Στα αγωνιστικά, παίκτες και προπονητής αφήνουν πίσω το ματς με τον Παναθηναϊκό και στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς της Ιρλανδίας κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς για τους ομίλους του Europa League. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ενότητα, έδωσε το σύνθημα για τα επόμενα παιχνίδια με τον Λάζλο Μπόλονι να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, Γκαρσία, Αθανασιάδης, Τσουκαλάς, Σπαντάτσιο, Κατσικάς, Λεονάρντο και Γιάννου δεν υπολογίζονται ενώ σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή των Κοντρέρας, Λίνο και Ίβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα