Συμβουλές Ρεχάγκελ σε ΟΣΦΠ

09:00 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο "Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ", την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση. Για να πάρει, ωστόσο, θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει, κατά τον Ότο Ρεχάγκελ, να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Γερμανός τεχνικός μίλησε
- Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού

στην έδρα της Ντόρτμουντ: "Το παιχνίδι αυτή την φορά θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τον αγώνα του γηπέδου Καραϊσκάκη. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση, καθώς στο γήπεδο της Ντόρτμουντ μαζεύονται σχεδόν 85.000 θεατές. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καυτή. Συν τοις άλλοις, η Ντόρτμουντ μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει κάτι ιδιαίτερο στην φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως θα έχει έξτρα κίνητρο σε αυτή την αναμέτρηση".
- Για το τι χρειάζεται να προσέξει ο Ολυμπιακός: "Όλα είναι θέμα απόδοσης. Για να πετύχει κάτι καλό ο Ολυμπιακός, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να βρεθούν σε καλή βραδιά και να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Μόνο αν κοντράρουν στα ίσα την Ντόρτμουντ σε ατομικό επίπεδο, θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν".
- Για τις πιθανότητες νίκης του Ολυμπιακού: "Για τον Ολυμπιακό καλό αποτέλεσμα θα είναι και η ισοπαλία, αλλά αν θες να προχωρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να κάνεις νίκες. Επομένως το καλύτερο δυνατό για τον Ολυμπιακό θα είναι η νίκη. Αν κατορθώσει να την πετύχει, θα έχει καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο, γιατί μιλάμε για μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης αυτή την στιγμή. Θα είναι δύσκολο το ματς για την ελληνική ομάδα, αλλά θεωρώ ότι αν βρεθεί στην μέρα της, μπορεί να καταφέρει κάτι καλό. Η άποψη μου είναι ότι αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να αντέξει στην πίεση που θα του ασκηθεί, τότε θα έχει αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα